Ez az ital kipucol belőled minden fölösleges zsírt!

Sokan nem is kifejezetten fogyni szeretnének, hanem a felhalmozódott zsírtól szeretnének megszabadulni, ehhez azonban nem tudják milyen módszert válasszanak.

A szervezetben lerakódott zsír nem csak a külsőnket változtatja meg, hanem a szervezetünkben és az egészségünkben is számos változást és zavart idéz elő.

Az alábbi receptben szereplő ital nem egy csodaszer, de a diétában nagyon fontos szerepet tölt be. Mivel a víz elengedhetetlen a szervezet számára, ezért a méregtelenítésben és a zsíroktól való megszabadulásban is fontos szerepet tölt be.

Sokan nem is kifejezetten fogyni szeretnének, hanem a felhalmozódott zsírtól szeretnének megszabadulni, ehhez azonban nem tudják milyen módszert válasszanak.

Naponta igyunk meg 8-10 pohár vizet, hogy a szervezetünk funkcióit ébren tartsuk és az anyagcsere folyamatokat is beindítsuk. Ízesíthetjük is a vizet zöldségekkel, fűszernövényekkel, gyümölcsökkel, amelyek még nagyobb tisztítást képesek végezni a szervezetünkben.

Az alábbi italt pedig ha elkészítjük és naponta fogyasztjuk ezt is, akkor rávehetjük a szervezetünket arra, hogy a felesleges zsírtól is megszabaduljunk.

Hozzávalók:

2 liter víz

1 teáskanál őrölt gyömbér (gyömbérszeletek is megfelelőek)

1 uborka felszeletelve

1 citrom felszeletelve

12 db borsmenta levél

Elkészítés:

Tegyük a vízbe az összes hozzávalót és egy teljes éjszakára tegyük a hűtőszekrénybe.

Ennyi idő elegendő ahhoz, hogy kioldódjanak a hatóanyagok és hogy összeérjenek az ízek. Egy nap alatt fogyaszd el az egész italt. Minden nap fogyaszthatod!

Oszd meg, hogy minél többen tudjanak róla! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×