Ezzel a hétköznapi összetevővel kiderítheted, hogy mi lesz a baba neme!

Mielőtt megjelentek a terhességi tesztek, vagy a különböző, terhességi vizsgálatok alatt használt műszerek, semmi sem számított biztosnak egy terhes nő életében, csak az akkori orvosok ítélőképességében bízhattak.

Ma már könnyedén meg lehet tudni a baba nemét, amennyiben a szülők úgy döntenek, hogy tudni szeretnék. Egyszerűen csak ultrahangos vizsgálatra van szükség. Régen ezt bizony másképp csinálták...

Régen az eszközeik tárháza jóval szegényebb volt, így olyan hétköznapi dolgokhoz tudtak nyúlni, mint például a szódabikarbóna! Bizony, akár hiszed, akár nem, a szódabikarbóna segítségével is meg lehet tudni, hogy mi a magzat neme. 

Természetesen ezek a módszerek nem 100%-osan biztosak, de elég nagy az esély rá, hogy pontos eredményt ad. Ez a módszer roppant egyszerű, és biztonságos.

Fogj egy befőttes üveget, vagy egy nem használatos poharat, és töltsd meg a vizeleteddel, majd szórj bele 1-2 evőkanál szódabikarbónát. Amennyiben az elegy elkezd pezsegni, valószínűleg kisfiút vársz. Ha nem reagál, kislány lesz!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×