Nem mindegy, hogy nyilvános helyen tükör, vagy üvegfal előtt öltözöl és ha nem vigyázol bűncselekmény áldozatává is válhatsz!

Nyilvános helyen, mikor az ember lemegy edzeni, vagy ruhát próbál természetes, hogy gyakran nézi magát a tükörben... de nagyon nem mindegy, hogy ilyenkor csak mi nézzük magunkat, vagy árgus tekintetek pásztázzák-e testünk minden szegletét a másik oldalról... Nagyon oda kell figyelni!

Az ilyen perverz kukkolás természetesen amellett, hogy gusztustalan bűncselekmény is, ezért egy amerikai rendőrnő kampányt indított: ezzel az egyszerű trükkel szeretne segíteni a hölgyeknek, nehogy valaki áldozattá váljon, és férfiak tucatjainak kéjsóvár tekintete pihenjen a testén az interneten keresztül. 
Tapasztalatai alapján főleg öltözőkben, motelekben, wc-ben helyeznek el a rafinált perverzek tükör helyett olyan üveglapot, ami elölről nézve tükör, de a másik oldalon teljesen átlátszó.

Módszerével azonban te is ellenőrizheted, hogy szó szerint mivel is állsz szemben. Tükör, vagy üveg?

A praktika lényege:

Érintsd a körmöd a tükörhöz, és nézd hogy mit látsz. Ha a körmöd és a tükörkép között van egy kis rés, akkor az egy igazi tükör, semmi aggodalomra nincs ok.

Azonban, ha a körmöd és tükörképe  közvetlenül érinti egymást, akkor vigyázat, az egy dupla üveg, tünés onnan. Jobb megelőzni a gondot, még ha az nem is leselkedő üveg.

Juttasd el női ismerőseidnek, ha nem örülnél neki, ha ilyen felvételek keringenének rólad a neten, gondolj másokra is!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×