Otthon fested a körmöd? Akkor ezt a trükköt mindenképp ismerned kell, imádni fogod:

Felejtsd el a szárítót, a fújogatást vagy a hideg folyó víz alá tartott ujjakat, ami sok-sok percet is igénybe vehet. Nem lesz másra szükséged csak valamilyen

Az otthoni manikűrözés időtakarékosabb és költséghatékonyabb megoldás, de még mindig szembe kell néznünk azzal a ténnyel, hogy a felvitt lakk nem fog megszáradni pillanatok alatt. Erre mutatunk most nektek egy szuper trükköt.

Felejtsd el a szárítót, a fújogatást vagy a hideg folyó víz alá tartott ujjakat, ami sok-sok percet is igénybe vehet. Nem lesz másra szükséged csak valamilyen növényi olajra. Meglátod majd, hogy a frissen festett körmeid pillanatok alatt megszáradnak, és már indulhatsz is.

Két módszert alkalmazhatsz, mind a kettő ugyanolyan hatékony

Az első az olajspray

Ez azért egyszerűbb, mert a lakkozás után csak fognod kell a spray-t, közvetlenül ráfújni az olajat a körmeidre, várni 10 másodpercet és lemosni a kezedet szappanos vízzel. Érdemes az asztalra papírtörlőt helyezni, rátenni a kezedet és azon végezni a műveletet.

A második megoldás egy kicsit “hosszadalmasabb”

Ehhez elő kell venned a növényi olajas palackodat. (Mi olívaolajat használtunk.)

Használhatod az üveg kupakját, de a higiénikusabb megoldás érdekében elővehetsz egy feles poharat vagy egy hasonlóan pici edénykét vagy akár egy műanyag palack kupakját is.

Ebbe önts bele annyi olajat, hogy ha beleteszed az ujjhegyedet, ellepje a körmödet.

Tedd bele egyenként az olajba a körmeidet. Mindegyiknél várj legalább 5 másodpercig és készen is vagy!

Ezután már csak a szappanos lemosás következik

Oszd meg, hogy minél többen tudjanak róla! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×