Vigyázat, hátba szúrhatnak a "barátaid"!

Sajnos mindenki találkozik élete során olyan emberekkel, akik kihasználják, átlépnek rajta, vagy lenézik, miközben megjátsszák magukat. 

A kétszínű, számító embereket jobb messziről elkerülni. Azonban vannak esetek, amikor egyszerűen nem ismerjük fel az ilyen "barátok" hátsó szándékait.. Mit tehetünk ilyenkor? Célszerű megszakítani velük a kapcsolatot. Íme egy kis segítség, hogyan ismerd fel az igazi barátokat:

Az igaz barátnak nem csak a szája nagy

Igen, minden barát tehet ígéreteket, vagy tervezhet veled mindenfélét, de az igaz barát cselekszik is, és nem csak a szája nagy. Hiszen a barátok iránti szeretetet nem szóban kell kifejezni, hanem a tetteinkkel. 

Az igaz barátok időt szakítanak rád

Biztosan hallottad már néhány barátodtól, mikor rossz kedved volt, és szerettél volna velük beszélni egy kicsit, hogy most nem érnek rá. Az igaz barátok akkor is időt szakítanak rád, ha nagyon elfoglaltak, hiszen fordított esetben ők is erre számítanának.

Az igaz barátok hagynak érvényesülni

Az igaz barátok soha az életben nem fogják tőled azt kérni, hogy viselkedj máshogy, vagy legyél valaki más, aki nem te vagy. Olyannak szeretnek, amilyen vagy, így hagyják, hogy magadat add. 

 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×