Túlélte az abortuszt, örökbe fogadták, és 30 év múlva találkozott a vér szerinti anyjával! Elképesztő történet!

Alig múlt el 14 éves, mikor megtudta, hogy vér szerinti édesanyja nem akarta megszülni őt, ezért az abortusz mellett döntött, de a beavatkozás során valami nem sikerült, így a kislány életben maradt.

Melissa Ohden alig múlt el 14 éves, mikor megtudta, hogy vér szerinti édesanyja nem akarta megszülni őt, ezért az abortusz mellett döntött, de a beavatkozás során valami nem sikerült, így Melissa életben maradt.

Melissa édesanyja 19 évesen esett teherbe, és környezete arra kényszerítette, hogy vetesse el a gyermekét, mivel az nagyban hátráltatná a továbbtanulásban és a karrierépítésben.

A fiatal lány így az abortusz mellett döntött, amelyre a 70-es évek Amerikájában a 16. hétig lehetőség volt a beavatkozásra, így az orvos sóoldatos toxikus vegyszert fecskendezett be a méhbe, a magzat mellé, amely 5 nap alatt elhalt volna.

Azonban Melissa, mikor úgy hitték, hogy már holtan született, mozogni kezdett, ezt az egyik nővér vette észre.

Melissa egy szerető családhoz került, de kamasz korában, mikor kiderült, hogy meg akarták ölni, rossz útra tért, inni, drogozni kezdett és kicsapongó szexuális életet élt. Melissa bevallása szerint, egyik nap Isten megmentette őt, és jó útra térítette.

Az alábbi videóban Melissa arról is beszél, hogy milyen érzés volt találkozni vérszerinti anyjával, aki meg volt győződve, hogy a lánya 30 éve meghalt a kórházban.

Melissa azóta emberekbe próbál lelket önteni, segíteni mindenkinek, akin lehet, elmesélve az ő elképesztő történetét.

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani!