A kis őzgida nem akarja békén hagyni a megmentőjét.. Amit erre a férfi tesz, az óriási!

férfi annyira szerencsés volt, hogy a Yellowstone Nemzeti Park közelében lévő otthona hátsó kertjében szemtanúja lehetett két őzgida születésének.

Darius Sasnauskas Litvániából származik. A férfi annyira szerencsés volt, hogy a Yellowstone Nemzeti Park közelében lévő otthona hátsó kertjében szemtanúja lehetett két őzgida születésének.

Az egyik kis gida azonban sérülten született. Valami probléma volt a jobb első lábával, ezért a család hamar otthagyta őt, hiszen nem tudott azonnal velük menni.

Darius hetekig gondozta az állatot és utána visszavitte az erdőbe. Elérkezett az idő, a gidának önálló életet kellett élnie az erdőben. Darius és a gida között azonban szoros volt a kapcsolat és ezt a gida nagyon édesen a tudomására adta.

A férfi többször is kiment az erdőbe, hogy megnézze merre van éppen az őzcsalád. Mikor megtalálta őket, kivitte a kis gidát is magával akit ezután szabadon engedett. A gida visszakerült családjához, azonnal be is fogadták őt.

Most végre boldogan szaladgálhat családtagjaival és a végtelen erdő ismét az otthona.

Nagyon örülünk, hogy a kis állatot megmentett ez a férfi, hiszen minden egyes állatnak fontos az élete. Igazán dicséretes, amit a férfi tett.

Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal a Facebook-on, ha egyetértesz ezzel.

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Forrás: csodalatos.co

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×