Aggasztó hírek érkeztek a kiváló zenészről! Az ország egy emberként szorít érte!

Vérömleny keletkezett az agyában, így mindent elölről kellett kezdenie, amit hosszú hetek kemény munkájával és a gyógytornász segítségével elért. Reagál ugyan a külvilágra, de... 

Mint arról a Blikk beszámolt, januári agyvérzését követően Lerch István március elején már önállóan evett, tudta nyomkodni a telefon képernyőjét, zenét hallgatott és – bár beszélni akkor sem tudott rendszeresen kommunikált szeretteivel.

– "Sajnos tavasszal kapott egy újabb agyvérzést, vérömleny keletkezett az agyában, így mindent elölről kellett kezdenie, amit hosszú hetek kemény munkájával és a gyógytornász segítségével elért. Reagál ugyan a külvilágra, de azonkívül, hogy dallamokat dúdol, nem tud kommunikálni. Ráadásul kapott egy kórházi fertőzést is, hetekig antibiotikumos kezelésre szorult" – nyilatkozta a Blikknek a zenész unokaöccse, Kassai György, aki szinte testvéreként szereti Istvánt.

A sztróknak voltak előjelei, Lerch István már tavaly nyáron Zamárdiban összeesett egyszer, ám a zenész azt hitte, a rosszullétet csupán a kiszáradás okozta. Felesége, Enikő korábban a Blikknek elmondta, hogy Lerch tudta, veszélyeztetett korba ért, ezért nagyon ügyelt az egészségére, nemrégiben járt felülvizsgálaton is.

Mielőbbi jobbulást kívánunk a kiváló zenésznek, nagyon szorítunk a felépüléséért! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×