Ha azt akarod, hogy a kutyád holnap is veled legyen, épen és egészségesen, akkor ez a videó Neked szól!

Mondanivalónk aktualitása sajnos örök érvényű, de hiszünk benne, hogy együttműködő partnereinkkel közösen képesek vagyunk változtatni még ezen is.

Az alábbi videót a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat készítette. Ezt írják róla:

"Ne petárdázz! Mi erre kérünk!

Mondanivalónk aktualitása sajnos örök érvényű, de hiszünk benne, hogy együttműködő partnereinkkel közösen képesek vagyunk változtatni még ezen is. 

Ha értékeled a munkánkat és a szívedből szólunk, akkor kérünk, hogy oszd meg ezt a videót!"

A magunk részéről mélységesen egyetértünk a videó tartalmával Ilyenkor Szilveszterkor a petárdázás a kutyusok számára maga a pokol. Félnek, rettegnek a töltetektől, és az egész dolog rendkívül balesetveszélyes.

Azt írják még a videóval kapcsolatban: 

Mindenekelőtt köszönjük Kautzky Armandnak, hogy ilyen barátra leltünk benne és hogy mellénk állt és annak a titokzatos embernek is hálával tartozunk, aki technikailag segített nekünk. 
Köszönjük az Ebremény Kutyavédő Egyesületnek a közreműködést a videó elkészítésében és a közös értékrendek mentén történő együttműködést.

Köszönjük a Tetovált Állatmentőnek, a Csivava Fajtamentő Egyesületnek, Érdi Civil Állatmentőknek, a Vahur Állatvédő Egyesület Ajka-nak, hogy idén is több esetben dolgozhattunk közösen és mindenki másnak, akit esetleg kifelejtettünk ebben a témakörben.

Talán a legfontosabb, hogy hálával tartozunk Nektek, annak a közel 27 000 embernek, akik napi szinten követik munkánkat itt a Facebookon.

PMKMSZ

O S Z D  M E G! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×