Csupán egyetlen evőkanál ebből a finomságból, és beleid egy csapásra kitisztulnak!

Most bemutatunk egy csodálatos méregtelenítő orvosságot, amely képes kiüríteni a beleket mindössze 2 perc alatt. Ráadásul, még az íze is jó! 

Mindannyian tudjuk, mit jelent ez a fontos mondat az egész világon: “Az vagy, amit megeszel”. Az anyagbevitel után a felvett anyagok az emésztőrendszerbe kerülnek, ahol a táplálékok lebontása történik.

Az emberi test nem kapja meg az alapvető tápanyagokat az élelmiszerekből, akkor romolhat az általános egészségi állapot is.

Viszont a hasznos táplálékkal egy időben mérgező anyagok és hulladékok halmozódnak fel a szervezetben, és okozhat számos egészségügyi problémát.

Ezért rendkívül fontos, hogy az egész tes tested tisztítsd meg legalább évente kétszer, és fogyassz egészséges ételeket.

Így tudod megakadályozni, hogy felhalmozódjon benned a számos nem kívánt káros anyag. Tisztítsd meg a bélrendszered, amilyen gyakran csak teheted.

Most bemutatunk egy csodálatos méregtelenítő orvosságot, amely képes kiüríteni a beleket mindössze 2 perc alatt.

Recept:

  • 5 csésze forró víz
  • 150 g szilva
  • 150 g datolya

Elkészítés:

Forralj vizet egy edénybe, és amint eléri a forráspontját, add hozzá a datolyát és a szilvát. Főzd 15 percig, majd vedd le a tűzről, és hagyd kihűlni.

Fogyassz belőle egy evőkanállal reggel éhgyomorra. Ez a keverék javítja az emésztésed és segít megszabadulni a sok emésztési problémától, mint a székrekedés. Eltávolítja a mérgező anyagokat a szervezetből, és javítja az általános egészségi állapotodat.

Egy próbát mindenképp megér: érezni fogja a tested a különbséget!

Oszd meg ezt az értékes tudást másokkal is! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×