Ennek a 4 csillagjegynek hoz pénzt és szerelmet az elkövetkező ciklus, te köztük vagy?

Idén kezdődik az új Vénusz-kör, ahogyan a többi bolygó, a Vénusz is rendelkezik különböző körökkel, amelyet a Naphoz viszonyított tartózkodási helye határoz meg. Például egy holdciklus 29 napból áll, egy Vénusz-ciklus  viszont 18 hónapig tart, a teljes ciklus viszont 8 évig.

Kezdődik az új Vénusz-kör, ahogyan a többi bolygó, a Vénusz is rendelkezik különböző körökkel, amelyet a Naphoz viszonyított tartózkódási helye határoz meg. Például egy holdciklus 29 napból áll, egy Vénusz-ciklus  viszont 18 hónapig tart, a teljes ciklus viszont 8 évig.

8 évvel korábban, 2009 márciusában a Vénusz 7 fokos együttállásba került a Nappal, pontosan a Kos jegyében. Ebben az esetben a Vénusz a Nap körül egy 5 levelű rózsaalakot ír le, így úgy néznek ki innen a Földről, mintha a bolygó és a Nap csókolózna. Ez pedig felerősíti a szeretet, a szerelem és a szépség energiáit.

Az új Vénusz-ciklus egy új szerelem kezdetét jelenti

A ciklus a Kos jegyéből indul ki, így 2017 a szerelem éve lesz, főleg a Kosok, a Rákok, a Mérlegek és Bakok számára. Akik a felsorolt csillagjegyek valamelyikéhez tartoznak, romantikára, meghittségre, szerelemre, szépségre, anyagi javakra számíthatnak ebben az esztendőben.

A Kos csillagjegy a határtalan lehetőségek jelképe, így igyekezzünk megélni minden pillanatot az életben, vegyünk részt maximálisan minden kalandban.

A Vénusz első ciklusa az ártatlanságot, szívünk tisztaságát jelképezi, és arra ösztönöz, hogy hagyjuk magunk mögött a múlt sérelmeit, és kezdjünk új életet a következő 8 évre tekintve.

Az astrobutterfly.com szerint az év legnagyobb asztrológiai eseménye lesz az idei Vénusz-ciklus kezdete. A következő 3 hétben a Vénusz befejezi a retrográd mozgást, és megkezdi az előre történő haladást, így mi is tekintsünk előre, és kezdjünk el konkrétan azon dolgozni, ami igazán érdekel bennünket.

Életünk olyan irányt vehet, amire mindig is vágytunk, a Vénusz ebben fog támogatni, bátorítani minket, különösen a Bikák és a Mérlegek fognak jól járni, így nekik érdemes kihasználniuk ezt az időszakot.

Az új 8 éves ciklus témája a szerelem, a szenvedély lesz, és minden olyan dolog, ami örömet és boldogságot okoz számunkra. Remek alkalom, hogy felfedezzük önmagunkat, előhozzuk lelkünk mélyéről az igazi énünket, és meghalljuk a szívünk szavát. Minden amire vágyunk, most megvalósulhat, formát önthet. Használjuk ki a Vénusz által sugárzott energiákat!

Forrás: www.aztbeszelik.com

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×