Ennek a kedves hölgynek a kutyája olyan dolgot művelt, amit soha nem fog elfelejteni!

Egy nap a magányos husky gazdája elfelejtette kulcsra zárni a kaput távozásakor. Audi pedig ennek köszönhetően ki tudott szökni a kertből, és egyenesen a szemközt lakó... 

A Thaiföldön élő Messy egy aranyos golden labrador, aki nagyon szereti a gazdáját, de nem csak őt. A lakásukkal szemközt egy Audi nevű Husky lakik, aki sajnos sokszor ül magányosan a ház kertjében, mert az ő gazdája rengeteget van távol munkája miatt. Audi gyakran keserves sírásba kezd egyedülléte miatt, és erre Messy gazdája, Oranit Kittragullal is felfigyelt már.

"Amikor magányosnak érzi magát, mindig sír, én pedig megkérem a kutyámat, hogy köszönjön neki, beszéljen vele. Ilyenkor feláll a kerítésre és ugat Audinak valamit. Nem tudom, mit kommunikálhatnak, de Audi abbahagyja a sírást. 

- idézi Oranit-t a Dodo cikke alapján a 24.hu.

tmg-article_tall-6

Egy nap a magányos husky gazdája elfelejtette kulcsra zárni a kaput távozásakor. Audi pedig ennek köszönhetően ki tudott szökni a kertből, és egyenesen a szemközt lakó Messyt vette célba. Odaszaladt a kerítéshez, megtámaszkodott rajta, a labrador pedig pillanatokon belül ott termett.

A két kutya igazi szeretettel ölelte egymást. Majd, amikor Audi kellően feltöltődött szeretettel, egyszerűen hazasétált.

A szívmelengető jelenetről Oranit fotót is készített:

tmg-article_tall-7-495x660

Oranit egyébként nemrég Budapesten járt, legalábbis ez derül ki Facebookjából. Még a profilképét is megváltoztatta egy fővárosunkban készült fotóra:

Szerinted is gyönyörű történet? Akkor ne felejtsd el megosztani! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×