Ez a bájos fiatal lány Téged is meg fog lepni! Így néz ki nyaktól lefelé!

Tessa első ránézésre egy – jó értelemben vett – egyszerű és szép lány. 17 éves, kedves a mosolya, szép és természetes a haja..

 Ha testépítésről beszélünk, az emberek többségének általában egy jól megtermett férfi képe tárul a szeme elé, akiről tudjuk, nagyon fontos az étrendje, a megfelelő mennyiségű alvás, valamint a napi rendszeres testmozgás, általában az edzőteremben. Ha most te is valami ilyesmin töprengsz, kissé tévúton jársz.

 Tessa első ránézésre egy – jó értelemben vett – egyszerű és szép lány. 17 éves, kedves a mosolya, szép és természetes a haja és a kanadai Victoria városából származik.

Fiatal kora ellenére a helyi közösség tagjai között azonban igazi sztárnak számít, és ez nincs másképpen Instagram oldalán sem, hiszen a lány több mint 140 ezres követőbázissal bír.

Azt kérdezitek, miért? Nem, nem a két szép szeme vagy bájos arca miatt, habár kétségtelen, ebben a tekintetben sem elhanyagolható. Ha most éppen egy Victoria’s Secret modell törékeny testalkatára és semmibe révedő tekintetére számítasz, megint nem jársz jó úton. Tessa ugyanis hivatásos testépítő.

 

A súlyemelést körülbelül 2 éve, azaz 15 évesen kezdte, azóta pedig egyetlen napot sem hagyott ki. Napi több órát tölt edzőteremben, hogy formálja izmait. Súlyzókkal vagy éppen saját testsúlyával dolgozik, edzői felügyelet mellett. Néhány évvel ezelőtt még el sem tudták volna róla képzelni, hogy valaha is ilyen testalkattal és – erős túlzással – hobbival fog rendelkezni, 6 éves kora óta táncol és mindig is az egyik legfiatalabb lány volt az osztályában.

Tessa álma, hogy elismert testépítővé váljon. Ha ránézünk, ez valószínűleg így is lesz. Kitartása és szorgalma egyedülálló és kirívó. És habár mi személy szerint kicsit furcsának találhatjuk a lány álmait, illetve jelenlegi kinézetét, tiszteletben kell tartanunk, hogy valaki így szeretné élni az életét, ha valaki ilyen célokat tűz ki maga elé. Hajrá Tessa, hajrá lányok! 

.

 

 

Te mit gondolsz erről?

 

Forrás: noizz

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×