Ezek a csillagjegyek akkor is hazudnak, ha kérdeznek!

Mindannyian füllentünk. Az egészen kis kegyes megtévesztésektől az orbitális lódításokig mindenki végigjárta már életében legalább egyszer a palettát. De vannak, akik ebből kimondottan sportot űznek!

Természetükből fakadóan az alábbi három csillagjegy az átlagnál többet szokott lódítani, most el is mondjuk a személyes indíttatásaikkal együtt, kik azok:

Kos

Legtöbb esetben a Kosok nem rosszindulatból hazudnak, hanem azért, hogy mentsék a bőrüket. Gazdag a fantáziájuk, képesek túldramatizálni a helyzetet. Annak ellenére, hogy magabiztosnak mutatják magukat, igazából sok a bizonytalanság bennük.

A magán életükben is előfordulhatnak hazugságok, ezért figyelni kell rájuk.

Oroszlán

Az élet több területén az Oroszlánok igazán őszinték, és lehet is számítani rájuk. A szerelemben viszont előfordulhatnak füllentések, megígérik, hogy a csillagokat is lehozzák, csak hogy elérjék amit akarnak.

A specialitásuk az érzelmi zsarolás. Ha tisztességes úton nem tudják elérni a céljaikat, gyakran megjátsszák magukat, és gátlástalanul kihasználják az előnyös helyzetüket.

Skorpió

Ha egy Skorpió azt mondja, hogy “Jó reggelt!”, akkor ne higgyünk neki. A könnyes szemek se tévesszenek meg, hiszen ez is egy trükk, ugyanis a kimondott szavak leggyakrabban hazugságok.

A Skorpiókkal való barátkozást azért kell óvatosan kezelni, mert mesterei a megtévesztésnek, és nagyon meggyőzőek tudnak lenni, kihasználva minden, számukra felkínált előnyös lehetőséget.

Azt nem kérdezzük, hogy magadra ismertél-e, hiszen ez csak egy általánosítás, de mindenképpen van benne valami nem igaz? Volt már dolgotok ilyen jegyű notórius hazudozókkal?

Írjátok le kommentben és osszátok meg, ha igaznak vélitek!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×