Ezt a 134 kilós férfit elhagyta barátnője! Amit utána művelt, azt ő maga is alig hiszi!

Az angliai Wakfieldben élő férfi pár éve még szénsavas üdítőkön, csipszen, gyors kaján és édességen élt. De miután barátnője kirakta...

A 33 éves férfivel 6 év után szakított élete szerelme életvitele miatt, pedig a srác önmagával sem volt kibékülve, hiszen 134 kilót nyomott ekkor.

Az angliai Wakfieldben élő férfi pár éve még szénsavas üdítőkön, csipszen, gyors kaján és édességen élt. De miután barátnője kirakta, és rájött, hogy már rég elhagyta azt a súlycsoportot, amit dundinak illik nevezni, úgy döntött, hogy saját kezébe veszi sorsának alakulását.

Miro exe nem hitte, hogy a férfinak sikerülni fog megszabadulnia a felesleges kilóktól, és bár nagyon bántotta minden, ami kettőjük között történt, a férfi elhatározta, hogy bebizonyítja volt barátnőjének: igenis le tud fogyni és változtatni tud az életstílusán.

Az üdítőket, zsíros ételeket és édességeket csirkére, halra, tojásra és protein shake-re cserélte. Fogyását viszont nem akarta a véletlenre bízni, ezért személyi edzők tanácsát is kikérte, hogy a lehető legtöbbet tudja kihozni magából. Pár hónap leforgása alatt a férfi elkezdte látni a pozitív változást; 10 kilótól szabadult meg és teste egyre izmosabb lett.

De nem csak a testalkata változott meg ez idő alatt. Miro új szerelemre is lelt egy társkereső weboldalon. A kedvesével, Victoria Wilsonnal azóta együtt is élnek – és együtt is edzenek.

Miro elmondása szerint Victoria nagyon jó hatással volt rá; a lánynak köszönhetően megnőtt önbizalma, együtt járnak el sportolni, és mindennap motiválják egymást a diéta betartására.

Te mit gondolsz a férfiról? 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×