Így tudhatod előre, melyik a nyertes sorsjegy!

A kaparós sorsjegyeket sorozatokban adják ki. Ha fogyóban van a sorozat a raktárban, és úgy tűnik, népszerű a vásárlók között, új sorozat legyártatásáról és piacra dobásáról dönt a...

A sorozatokat viszonylag sok idővel a megjelenésük után zárják le, jelenleg például a Black Jacknek már a 039-es sorozata is kint van, miközben még nem zárták le a 028-as sorozatot. Aki alacsony sorszámú sorozatot vásárol, annak nem csak az a bosszúsága lehet, hogy abból nagy valószínűséggel már eladták a nagy összegeket rejtő szelvényeket, hanem az is, hogy amennyiben nem váltja be azonnal a szelvényét, elévülhet a nyereménye.

Érdemes a sorozatszámot leellenőrizni váráslás előtt,  esetleg másik adagot kérni, ha van erre lehetőség.

A kaparós sorsjegy sorszáma a sorsjegy egyedi azonosítójának a 3. 4. 5. száma, általában nullával kezdődő, három számból álló rész.

Igyekezzünk minél nagyobb sorozatszámú szelvényt választani, és amennyiben időnk engedi, még a helyszínen fel is venni a nyereményt, hogy a nyertes szelvény el ne kallódjon.

Hogyan tudd előre hogy nyertél-e vagy sem?

  • A kaparás közben biztosan feltűnt már, hogy vannak betűk a felületen. Hogyha 2 betűt megtaláltál már és azok nem egyeznek sajnos nem nyertél, ugyanis 3 betű található összesen a kaparófelületen. Ha ezek nem egyeznek akkor nem nyertél. TEHÁT mindegyik betűnek egyeznie kell ahhoz hogy nyerj.

Tetszett? Akkor ne felejstd el emgosztani!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Akarod tudni, mit tud rólad a Google? Itt a link!

×