Ilyen varázslatos dolog történik a szervezetedben, ha lenyeled a dinnyemagokat:

Örök dilemmának számít, hogy le lehet-e nyelni a dinnyemagokat, vagy sem? És ha igen, akkor vajon mi történik? Most végre megtudhatod: 

Örök dilemmának számít, hogy le lehet-e nyelni a dinnyemagokat, vagy sem? És ha igen, akkor vajon mi történik? Most végre megtudhatod: 

A görögdinnyemagokat nem csak le lehet nyelni, de érdemes is, ugyanis számos pozitív élettani hatásai vannak a fekete apróságoknak.

Sokan nem mernek kísérletezni azzal amiatt a tévhit miatt nem merik lenyelni a dinnyemagokat, nehogy kárt okozzon az emésztőrendszerükben. A felvetés azonban téves, ugyanis a mag lenyelése semmilyen negatív következményt nem von maga után. Egyszerűen gond nélkül áthalad a beleken, majd távozik onnan.

Azok az emberek, akik megrágják a magokat rengeteget tesznek az egészségük megőrzéséért és gyógyulásukért. A magokban ugyanis olyan értékes vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok találhatóak, mint a B-vitamin, cink, vas, kalcium.

Emellett tartalmas esszenciális aminosavakat, telítetlen zsírokat is. Ezen értékes anyagok segítségével karbantartható a vérnyomás, megelőzhető az érrendszeri betegségek kialakulása, erősíthető a szervezet védekező képessége, megelőzhető a rákos sejtek elszaporodása, javítható az anyagcsere és az általános közérzet is. A görögdinnyemagok lenyelésével és megrágásával, csak nyerhetünk, mert semmilyen káros következményt nem vonnak maguk után.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Akarod tudni, mit tud rólad a Google? Itt a link!

A magyar munkamorálról

Levél az egészséges lelkületű magyar nők nevében

×