Itt az emberiség egyik legerősebb és legősibb "orvossága"! Miután ezt elolvastad, soha többet nem dobod ki a gránátalma héját

Ki gondolta volna, hogy a gránátalma héja ilyen gyógyító hatásokkal bír? Kiváló orvosság nyerhető belőle, amely jó a gyomor fertőzések és bármely más bélrendszeri rendellenességek kezelésére. Érdemes szárítva a háztartásban tartani.

Lényege abban rejlik, hogy pusztítja a patogén sejteket, amelyek károsak a gyomor-bélrendszerünkre. C- vitamin forrás is, valamint magas az antioxidáns tartalma.

1999-ben egy orosz magazin már közzé tette G.I Glubokov által szabadalmaztatott receptet, melyet most nyilvánosságra hozunk. Ez a recept gyógymódot kínál bélgyulladásra, kolerára, szalmonellára, hasmenésekre és vérhasra.

Szárított gránátalma héj tea

Ahhoz, hogy ez a tea, valóban hatékony legyen nagyon fontosak az arányok és a fogyasztási rituálé.
Mindig 1 rész héjhoz 20 rész víz szükséges! (Például 10-12g gránátalma héja 200 ml víz).

Elkészítése:

Kissé daraboljuk fel és szárítsuk ki a gránátalma héját 14 nap alatt és tartsuk száraz helyen felhasználásig.
Egy hőálló pohárba/bögrébe tegyük a szárított héjat majd öntsük fel forralt vízzel, fedjük le és hagyjuk pihenni 25-30 percig. Az idő leteltével már fogyasztható a tea. Ne keverjük fel csak kortyoljuk.

Akár már 5 órán belül enyhítheti a hasmenés, tífusz, vérhas, kolera, akut vakbélgyulladás és a szalmonella betegségeket.

Hasznos volt? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×