Szenzáció! Elkészült az első lebegő gördeszka

Már létezik a Vissza a jövőbe légdeszkája és hatalmas rá a kereslet. Lehetséges, hogy már tudjuk, mitől lebegnek az UFÓk? Itt a bizonyíték!

A Vissza a jövőbe című filmklasszikusban jelent meg először a kerekek nélküli gördeszka ötlete. Ott Marty McFly pattan egy kislánytól einstandolt légdeszkára és menekül vele üldözői elől.

Az eredeti videóhoz kattints az alábbi linkre:

Az azóta eltelt évtizedekben folyamatosan téma volt, hogyan lehetne egy ilyen légdeszkát a valóságban is megalkotni.

Az érdeklődésre jellemző, hogy közösségi finanszírozásban már dobtak össze egy ötletre 150 millió forintnak megfelelő összeget a gördeszka-rajongók. Most próbálkozások pedig eredményre is vezettek: e nemrég a Lexus állt elő egy új ötlettel. Sajnos a közösségi finanszírozásban megvalósítani tervezett eszköz (amelynek beharangozója alább látható) hamar kiderült, hogy csaláson alapszik.

De nem hinnénk, hogy egy akkora cég, mint a Lexus a nevét adná egy kamuhoz...

A Lexus modellje a mágnesesség elvén működik és a legmagasabb szintű technológiákat tartalmazza, így például folyékony nitrogén hűti a félvezetőit. Ha megnézitek ezt a videót, azonnal felvetődhet egy párhuzam.

Egy párhuzam ezzel: ufo

Elképzelhető, hogy lejárt az 51-es körzetben alkalmazott technológia védettsége? Ha így megy tovább, sok érdekes információ kiszivároghat...

Ne felejtsd el megosztani, ha szerinted is érdekes! 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Akarod tudni, mit tud rólad a Google? Itt a link!

A magyar munkamorálról

Levél az egészséges lelkületű magyar nők nevében

×