Milyen érzés lehet, amikor senkinek nem kellesz? - te sem bírod majd könnyek nélkül a kóbor kiskutya reakcióját, mikor odamegy hozzá a kislány!

Önhibájukon kívül lettek gazdátlanok és sokszor hiába várnak valakire, aki szerethetné őket. Sok millió cica és kutyus, akik egy falat szeretetért a világ végéig követnének. Ez a kiskutya is szinte m,indenről lemondott már, szemében végtelen szomorúság tükröződik... de ekkor jön a kislány!

Szerencsére a technológia mára már azt is lehetővé teszi, hogy akár a fotelből is örökbefogadhassunk egy árva kisállatot. A lenti történet is erre sarkall minket, hiszen valakinek helyet adni, amikor senkije sincs a legnagyobb boldogság forrása lehet. 

A főhős Suzie is minden nap arra vár, hogy valaki végre őt is észrevegye. Legnagyobb álma, hogy ahogy társait is, őt is örökbefogadja egy szerető család. A napok pedig egyre csak telnek...

A döntés a miénk.. megmentjük az életét, vagy sorsára hagyjuk...

Kérjük nézd meg a lenti filmet és oszd meg barátaiddal a Facebookon, ha szerinted is a vásárlás helyett csak az örökbefogadás, ami szóbajöhet!

Reméljük ez a történet másokat is inspirálni fog arra, hogy fogadjanak be egy elhagyott kis kedvencet.

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×