Mutatunk 15 bámulatos albínó embert, akik lenyűgöznek nem mindennapi szépségükkel

Az albínók bőre tejfehér, hajuk rendkívül világos és szemük színe is eltér a többi emberétől. Ez a bőrben és hajban található színanyag képződésének veleszületett zavara miatt van így.

Az albínók bőre tejfehér, hajuk rendkívül világos és szemük színe is eltér a többi emberétől. Ez a bőrben és hajban található színanyag képződésének veleszületett zavara miatt van így. Minden rassznál jelentkezhet ez az elváltozás, és az emberen kívül az állatok(emlősök, hüllők, madarak, kétéltűek) között is megfigyelhető.

Ezúttal az albínó emberek különleges szépségét mutatjuk be. Ahova ők beteszik a lábukat, biztosan mindenki felkapja a fejét. Sötét bőrű népeknél az albínókról sajnos a mai napig szólnak babonák, amelyek miatt úgy gondolják a boszorkánydoktorok, hogy testrészeikből varázsfőzetek készíthetők.

Gyakran előfordul, hogy látási problémákkal, esetleg vakon születnek. Megjelenésük miatt hajlamosan elszigetelni magukat a társadalomtól, azonban Jilia Tayts fotós úgy érezte, meg kell mutatnia az albínók nem mindennapi szépségét, ezzel kicsit közelebb hozva őket a világunkhoz.

.

.

.

.

.

.

.

.

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani!

 

Forrás: latnodkell, napjaink.org

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×