Rettentően megfájdult a fogam, elmentem a fogorvoshoz! Bár ne tettem volna!! Porig aláztak!

Nem vagyok egy szívbajos, sőt még azt se lehet rám mondani, hogy nem éltem meg már 1-2 dolgot, de amit akkor és ott kaptam, ÉLETEM LEGMEGALÁZÓBB perce és élménye volt!

Mivel nagyon fájt az egyik fogam, úgy döntöttem, hogy elmegyek a fogorvoshoz. Szerintem nem vagyok egyedül, ha azt mondom, hogy rettegem a fogorvost, a széket és magában az egész rendelő hangulatát....de most nem volt mese, mennem kellett.

Két órás várakozást követően, végre behívott a doktor úr. Gondoltam magamban: "Na végre! Túl leszek ezen is...

Semmi probléma nem is volt, hiszen az elején minden rutinszerűen történt. Váltottunk néhány szót, megpróbálta oldani a feszültséget, majd elmondtam neki, hogy mi a panaszom,de ezt követte egy hatalmas hideg zuhany!

Nem vagyok egy szívbajos, sőt még azt se lehet rám mondani, hogy nem éltem meg már 1-2 dolgot így közel a 40. életévemhez, de amit akkor és ott kaptam egyszerűen ÉLETEM LEGMEGALÁZÓBB perce és élménye volt!

Miután beültetett az általam rettegett fogorvosi székbe, rátekintett a fogaimra és így szólt hozzám: 

"Nem tudom, ilyen fogakkal hogyan bír bárki is csókolózni ..." 

....azt hittem elsüllyedek szégyenemben, de mivel tudom, hogy azért ennyire nem rossz a helyzet a másik pillanatban már iszonyat dühös és mérges voltam. De most komolyan, emberek??! Ilyet hogy mondhat egy magára kicsit is adó orvos? Nem akarom elhinni, hogy ezt mondta.. Nyilván tisztában vagyok a szájhigiéniámmal, ezért is tartom ezt hatalmas túlzónak és hihetetlenül felháborítónak.

Te mit gondolsz az esetről? 

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

×