Vajon rád talál a szerelem? Húzz egy tarot kártyát!

És megtudod..

Ezt jósolja az 1. tarot kártya

Kulcsszavak: életerő, szenvedély, végzet

 Szenvedélyes szerelem vár rád a közeli jövőben. Ha már párkapcsolatban élsz, akkor azt veszed észre, hogy párod ismét teljes szívvel szeret beléd. A sorsotok szerint találkoztatok, a szenvedélyes szerelem kijár mindkettőtöknek. Ugyanakkor légy óvatos, hiszen a mindent elégető, lángoló szerelem veszélyes is lehet. Az óriási érzéseket a kiégés válthatja fel.

Ha még egyedül élsz, hamarosan a lelki társaddal találkozol. Talán már ismered is őt? Csak nem tudod, hogyan vallj neki szerelmet? Csak légy önmagad, és add az érzéseidet. A szívmelengető válasz nem marad el…

Ezt jósolja a 2. tarot kártya

Kulcsszavak: boldogság, szerelem, figyelem

 A tarot kártya jóslata szerint légy figyelmes és körültekintő, ha máris randizol valakivel. Ez a bimbózó kapcsolat, mint a legcsodásabb virágok, gyönyörű szerelemmé nyílhat. Tégy meg mindent, ami csak tőled telik és a szerelem beteljesül. Az is biztos, őszinte és komoly beszélgetésre kerül sor közöttetek hamarosan, amikor azon érdemes majd elgondolkodnod, hogyan és milyen irányban fejlődhet tovább kapcsolat. Egy közös utazás ötlete és persze megvalósítása a legtöbb kérdésre választ adhat majd.

Ha még keresed a társad, mindenképp légy egyre nyitottabb, add meg az ismerkedés lehetőségét. Már nagyon közeli a találkozás a hozzád méltó társsal. De légy mértéktartó, ne siesd el a lehetőséget. Engedd meg az udvarlást, bármilyen vonzó is az új partner, csak lassan és finoman engedd őt magadhoz közel. A türelem ezúttal valóban vörös rózsákat terem…

Ezt jósolja a 3. tarot kártya

Kulcsszavak: megnyugvás, tisztaság, házasság

 A meglévő kapcsolatodban nagyon hamar érezheted a változást, ha ezt a tarot kártyát választottad. Lényegtelen, hogy jelenleg mennyire erősen vagy éppenséggel gyengén kötődtök egymáshoz, itt az idő, hogy megragadd a lehetőséget és megújítsd a párkapcsolatot. Ha boldogtalan vagy, érdemes elgondolkodnod azon, vajon mitől változnának meg az érzéseid, és kezdj el tenni érte. Légy őszinte és tiszta, mert ez a hozzáállás vezet és segít téged, hogy meghozd a megfelelő döntést.

Ha vágysz valakire, akkor csak légy önmagad, az illető hamarosan felfigyel rád. Nagy szerencse és fordulat vár rád a szerelemben. A boldogság ott kopogtat az ajtódon, arra várva, hogy beengedd végre…

Ezt jósolja a 4. tarot kártya

Kulcsszavak: bölcsesség, igazság, örök szerelem

 Ha ezt a tarot kártyát választottad, döntésed erőt, kitartást, szilárdságot jelent. Ha épp szerelmes vagy, most biztosan a te kezedben van az irányítás, az erő. Áramolj, hagyd, hogy az érzések magukkal röpítsenek. Az erővel és az irányítással ugyanakkor érdemes csínján bánni, mert párod alárendeltnek, elnyomottnak és csalódottnak érezheti magát.

Ha még keresed a szerelmet, ne légy szomorú és kiábrándult. Hamarosan sor kerül a várva várt találkozásra. Amennyiben épp az ismerkedés időszakában tartasz, mindenképpen légy körültekintő. Ismerd fel, ha túlzottan gyorsan adod át magad az érzéseknek, pontosan ilyen gyorsan ébredsz fel és ábrándulsz ki a lehetséges társból. Ne feledd, a párkapcsolat a gondolataidtól is függ.

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani!