Halak-Kos-Bika: így indul a márciusról áprilisra forduló hét

HALAK

Olyan pontra jutottál, ahol döntést kell hoznod, mert az eddigi utad irányváltásra szorul. Mindannyian tartunk a változástól, azonban előfordul, hogy ez szolgálja a leginkább a hosszú távú jólétünket. Érdemes odafigyelned olyan kicsinek tűnő problémákra, amelyek könnyen eszkalálódhatnak, súlyossá válnak, ha nem adsz nekik elég figyelmet.

Hirdetés

Életed több területén is rendkívüli tehetséggel rendelkezel, ne félj hát felismerni és kibontakoztatni ezeket az erényeidet, a csillagok állása most tökéletesen megfelel ahhoz, hogy legerősebb képességeire támaszkodva tudd megoldani a problémákat. Figyelj a tested jelzéseire, ne csak a fejedbe élj, tedd meg, amire a szervezetednek szüksége van.

KOS

Nagyon sokat dolgoztál a közelmúltban, és ez most sem látszik csitulni. Ennek ellenére fordulópont jöhet hamarosan, és munkád eredménye elkezd beérni. Könnyen lehet, ha még ezt a hetet keményen meghúzod, nem sokkal később már lazíthatsz egy kicsit.

Hirdetés

Amennyiben olyan kérdések merülnek fel, amelyeket nem tudsz magadtól megoldani, még ha idegenkednél is tőle, ne félj tanácsot kérni olyan emberektől, akikről tudod, hogy jártassággal rendelkeznek az adott területen.

Váratlan helyzet fog adódni, amelyből azonban megerősödve fogsz kikerülni, még ha nem is gondolnád.

Hirdetés

BIKA

Bár a helyzet nem látszik rá alkalmasnak, a csillagok mégis azt mondják, hogy nagy döntések hozatalára ideális lehet ez a hét, ahogy egyre jobban kibontakozik a közeljövőben.

Mivel realista és józan gondolkodású ember vagy, remekül ki fogod tudni használni a lehetőségeket, amelyek mindig ott vannak a problémák másik arcaként.

Érdemes saját kezedbe vennéd az életednek azokat a területeit, amelyiket egy kissé elhanyagoltál az elmúlt időszakban. Semmi sem oldódik meg magától, komoly kitartást és tudatos hozzáállást igényel. Érdemes jobban odafigyelned a családodra, egészen biztosan nagyon igénylik a törődést, a közösen eltöltött tartalmas időt.

Ha más a csillagjegyed, a megfelelőre jegyre kattintással elolvashatod az ahhoz tartozó asztrológiai előrejelzést:

IKREK, RÁK, OROSZLÁN

SZŰZ, MÉRLEG, SKORPIÓ

NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ

A fentiek asztrológiai előrejelzést képeznek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk garanciát. Az előrejelzés sem konkrét eseményekre, sem pedig konkrét tényekre utalást nem tartalmaz.

Hirdetés
Hirdetés