Ikrek-Rák-Oroszlán: ezt hozza a márciusról áprilisra átívelő hét

IKREK

Könnyen lehet, hogy van egy régi álmod, amely most a megvalósulás határára érkezett. Azonban tudd, hogy minden nagy sikernek van egy árnyoldala is, az árát pedig meg kell fizetni.

Hirdetés

Általában jó problémamegoldó vagy, és mindig megtalálod a helyzet kulcsát. Most azonban a kisebb problémák megoldása szempontjából kedvezőtlen a csillagok állása, ezért jobb, ha az hogyha azokat most egy kicsit félreteszed, és a nagyobb dolgokra koncentrálsz.

Érzelmileg nyugodt vagy, kiegyensúlyozott, és mind a párkapcsolatodban, mint más emberi kapcsolataidban a Harmónia uralkodik. A problémák fokozatosan lecsengenek az életed minden területén, és hamarosan egy nyugodtabb időszak következik minden tekintetben.

Hirdetés

RÁK

Egy ideje már gondolkozol azon, hogy az életmódodon változtatnod kellene, és megszabadulnod egyes káros szokásaidtól. Nem kell erre annál jobb idő, mint épp a Most! Eleinte lehet hogy fura lesz, de semmi baj, hamar hozzá fogsz szokni!

Kicsit talán feledékeny lehetsz ebben az időszakban, és néhány apró részlet fölött elsiklik a figyelmed. Arra érdemes csak odafigyelned, hogy ezek ne a fontosabb dolgok legyenek, ha nem alacsony a prioritásúak.

Érzelmileg most jobban megviselhetnek azok a dolgok, amik ebben az időszakban történnek, erről azonban a csillagok állása tehet, és egy átmeneti időszakról van csak szó. Figyelj arra, hogy ne vedd magadra a dolgokat, és tudatosan vizsgáld felül az első érzelmi reakciódat.

Hirdetés

OROSZLÁN

Az életed egyes területei az utóbbi időben kezdenek kaotikussá válni, és néhány alkalmazkodási stratégiád sajnos csődöt mondott a jelenlegi körülmények között. Új utakat kell keresned, és esetleg úgy tevékenységeket, amelyek megmutatják a kiutat ebből a helyzetből.

Hol érdemes keresned? Egészen biztos, hogy az elmúlt időszakban volt néhány olyan újító ötleted, amelyeket elvetettél, hogy nem állsz készen a megvalósításukra. Ha emlékszel ezek közül néhányra, könnyen köztük lehet a megoldás! A családod nagy segítségedre lehet ebben, érdemes kikérned a véleményüket, illetve megkérdezned, hogy számukra mi lenne a legjobb.

Ha más a csillagjegyed, a megfelelőre jegyre kattintással elolvashatod az ahhoz tartozó asztrológiai előrejelzést:

HALAK, KOS, BIKA

SZŰZ, MÉRLEG, SKORPIÓ

NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ

A fentiek asztrológiai előrejelzést képeznek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk garanciát. Az előrejelzés sem konkrét eseményekre, sem pedig konkrét tényekre utalást nem tartalmaz.

Hirdetés
Hirdetés