23 évig nem járt fodrásznál ez a gyönyörű nő: olyan hosszú lett a haja, hogy járni alig tud, nagy durván néz ki! (Képek a cikkben)

Anzselika Baranova haját 5 éves kora óta senki sem vágta le. Most huszonnyolc esztendős, és mára szibériai otthonában igazi látványosság számba megy.

Az emberek túlnyomó többsége akármeddig növesztené is a haját soha nem nőne meg olyan hosszúra, mint ennek a fiatal nőnek, míg másoknak pedig türelmük nem volna a rekord-hajkorona nem gondozásához.

A fiatal nő (aki foglalkozására nézve egyébként ápolónő) haja jelenleg már a bokájáig ér és a földet veri. Nade itt kínálkozik a kérdés, hogy vajon mennyi időt tölthet csupán fésülködéssel, hajmosással, hajápolással?

Hirdetés

A válasz viszont meglepően egyszerű: Anzselika az idők során kifejlesztett pár egyszerű rutint, amelyek segítenek abban, hogy mindez kevésbé legyen idegőrlő és időigényes.

Bár heti kétszer mos hajat, de egyszerű sampont használ, haját pedig hagyja magától megszáradni. Igaz, a járás és a közlekedés (főleg kiengedett hajjal) nem mindig egyszerű a számára, haja mára már az identitása része lett, és nem vágatná le semmiképpen sem!

Íme pár kép a rekorder hajkoronáról:

Hirdetés

Nem semmi, ugye? Neked mi a véleményed?

Hirdetés