4 jel, hogy volt már előző életed a földön

Világszerte több milliárd ember hisz abban, hogy a lélek halhatatlan, és miután elidőzött a szellemvilágban, visszatér a földre, hogy továbbfejlődjön, és más lelkek fejlődését is segítse. Ezt hívják reinkarnációnak.

Azt lehetne erre mondani, hogy egyszerű babona, de a hipnoterapeuták közül is sokan hisznek a reinkarnációban, mert munkájuk során rengeteg, másképp megmagyarázhatatlan dologgal találkoznak.

Mik tehát a jelei, hogy volt már életed a földön?

Hirdetés

Kiváló emberismerettel bírsz, és már pillanatok alatt az emberek veséjébe látsz. Szinte pár pillantás elég ahhoz, hogy ösztönösen következtess a mások személyiségvonásaira, és valószínűleg még azt is tudod, hogy milyen életmódot folytathat. Nem lehet téged manipulálni, senki sem tud átejteni, mert átlátsz a szitán!

Az átlagnál több énidőre van szükséged, nemhogy nem ijedsz meg attól, ha egyedül kell lenned, kifejezetten vágysz rá! Saját társaságodban is remekül eltöltöd az időt, egyetlen percre sem unatkozol. Bár jól kijössz az emberekkel, nagyon sokszor szükséged van rá, hogy csendben és nyugalomban végiggondolhasd a dolgokat, mert ilyenkor az intuíciód elmélyül!

Kilógsz a sorból, de jó értelemben! Nem vagy befolyásolható, és nem haladsz a nyájjal.. Ez nem jelenti azt, hogy ne tisztelnéd az embereket, vagy mindazt, ami fontos a számukra. Viszont nem lehet téged a tömeggel együtt manipulálni, mindenről saját véleményed van, és rendelkezel olyan, mások számára különös szokásokkal is, amelyek formában tartják az életedet!

Érett lélekkel rendelkezel, sokan bölcsnek tartanak, és hozzád fordulnak tanácsért! A legtöbb embernél szokatlan módon mind érzelmi, mint intuitív, mint pedig racionális síkon jól boldogulsz, és összerakod a dolgokat. Bár remekül alkalmazkodsz a körülményekhez, mégsem vágysz rá, hogy reflektorfényben legyél, vagy a külvilágban intenzív csatározásokat folytass. A csendes, bölcs elvonultság sokkal több örömet jelent a számodra.

Neked mi a véleményed?

Hirdetés