50 órán keresztül csókolt egy kocsit, hogy megnyerhesse azt! Te meddig mennél el egy ingyen autóért?

Meddig mennél el, hogy egy vadonatúj autóval büszkélkedhess, amit teljesen ingyen nyújtanak át neked? Tartanád a szélvédőn, motorháztetőn az ajkaid legalább 48 óráig szinte folyamatosan? Van, aki igen!

Hirdetés

Texasban az egyik Kia szalonban hirdették meg a bizarr versenyt, melyet élőben lehettt a cég Facebook honlapján követni, és amelyet 50 órányi kitartásával egy austini nő, Dilini Jayasuriya nyert.

Hétfőn reggel héttől kellett ajkaikat a kocsi valamely részéhez nyomni úgy, hogy minden órában volt tíz perc szünetük, amikor pozíciót válthattak, illetve aki addig guggolt leülhetett, illetve fordítva. Kért autón zajlott a verseny, de az első nap végére már csak 11-en voltak versenyben az új autóért.

Hirdetés
Hirdetés

FACEBOOK

A “Csókold a Kia-t” verseny embert próbáló órái alatt nem válhatott le senki ajka pár másodpercnél tovább az autóról, és abban a 10 perces szabadidőben végezhette el mindenki kis vagy nagy dolgát a verseny alatt.

"Voltak, akik mikor olyan pozícíót vehettek fel, még aludni is megpróbáltak, mert a negyvenedik órával mindenki érezte, hogy a kimerültség miatt összeeshet." – mesélte a nyertes hölgy, akinek ez egy elég érdekes története lesz utódai számára.

FACEBOOK

A tíz perces szünetekben letörölték segítők az autókat, hogy senki ne ragasszon a másikra semmilyen betegséget, és megbeszélték a rotáció menetét is.

FACEBOOK

"Minden óra egyre hosszabbnak és fájdalmasabbnak tűnt, de megérte kitartani a végéig. Az azonban biztos, hogy többé nem vágnék bele!" – tette hozzá és ezen nem is nagyon csodálkozunk.

Te bevállalnád ezt egy új autó reményében? Írd le kommentben.

Hirdetés

Oszd meg és figyeld meg mit szólnak hozzá ismerőseid 😀

Hirdetés