A férj lelépett, cserbenhagyva terhes nejét a sok adóssággal. A nő sütni készül, amikor talál valamit a tűzhely belsejében:

Néha előfordul, hogy egyes emberek valamit nagyon akarnak, keményen küzdenek érte, hogy megkapják, majd amikor már szinte a kezükben van, hirtelen “elfutnak” a boldogság elől.

Hirdetés

Sajnos Amanda férje is egy ilyen ember volt. Harmonikus közös életre készültek együtt, szerettek volna gyereket és egy szép kis házat. Amanda már terhes volt, és jókora hitelből megvették a házat is, amikor a férj egy napon se szó, se beszéd lelépett…

Amanda pedig ott maradt terhesen és egyedül a házban, amelynek törlesztőrészleteit ki tudja meddig kell nyögnie…

Hirdetés

Szerencsére azonban egyes országokban az utóbbi időben szokás lett, hogy egyes tévé- illetve rádióállomások olyan műsorokat sugároznak, amelyek azért örvendenek akkor nézettségnek/hallgatottságnak, mert a műsorban rászorulú embereken segítenek.

Egy ausztrál rádióállomás úgy döntött, Amandának is segítenk. A rejtett kamerás felvételen jól látszik, ahogy Amanda sírva fakad, amikor meglátja, milyen meglepetést helyeztek el számára a sütőben.

A rádióállomás több havi bébiétellel és étellel, babaápolási cikkekkel, valamint a ház átépítéséhez szükséges szakmunkával ajándékozta meg a hölgyet.

Hirdetés

A videóban mindezt Te is megnézheted:

Megható látni, hogy milyen boldogság a számára ez a mentőöv!

Hirdetés