A kétéves lánykát kettesben hagyták a doberman kutyával: az önfeledt játék közepén az eb egyszer csak megvadult – nem ok nélkül:

Az ausztrál Svilicic házaspár két éves kislányukkal nyugodt, külvárosi életet éltek Cairns városában, és sosem gondoltak rá, hogy olyasmi történhet velük, amely aztán az egész internetet bejárja.

Hirdetés

Nemrégiben vettek egy dobermann kutyát, őrzővédő célra. A kutyát egy menhelyről szerezték be, mivel korábbi gazdája elhagyta szegényt.

A jó természetű, hálás állat hamar megbarátkozott a család kislányával, Charlotte-tal, és egyre többet játszottak együtt. Egy nap azonban a kutya játék közben hirtelen nagyot vicsorított, és morogni kezdett. A kislány pelenkájához kapott, és nagy erővel oldalra húzta!

Hirdetés

Gondolhatod, hogy Catherine, az édesanya mennyire megijedt! Azt gondolta, a kutya megtámadja a kicsit!! Ám valami teljesen más történt!

Ahogy az anya közelebb ért, a fűben egy mérges kígyót látott meg: a doberman azzal, hogy odébb húzta a kislányt, megóvta őt a kígyómarástól!

Hirdetés

A kutya viszont már nem tudta elkerülni a kígyómarást, és rohamosan gyengülni kezdett. Az anya rohant vele az állatorvoshoz, és végül sikerült megmenteni a hősies állat életét!

Az anya később elmondta, hogy álmában sem gondolta volna, hogy frissen beszerzett kedvencük ilyen csodálatos életmentőnek bizonyul!

Neked mi a véleményed? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is elolvashassák!

Hirdetés