A nő egy halálán lévő idős hajléktalant vesz észre a járdán a kutyájával. A férfi elrebegi utolsó kívánságát:

A nő azt hitte, megszakad a szíve. Nem sokkal később azonnal..

Hirdetés

Fagyos reggelre ébredtek a kaliforniai Fresno lakói, amikor Jenine-Lacette DShazer egy férfit látott az útpadkán ülni összegörnyedve, egy kutyával az ölében.

Tudta, hogy mindkettőjüknek segítségre van szüksége, ezért vitt nekik ételt és takarót.

Hirdetés

Hirdetés

Miután a férfi köszönettel átvette az ajándékot, bemutatkozott. Elmondta, hogy 60 éves, és Clifford James Herbertnek hívják. Majd olyat mondott Jenine-nek, amitől majd megszakadt a szíve.

Cliff a szívműtéte után munkanélküli lett, megtudta, hogy rákos, és csak néhány hete van hátra. Jenine-hez fordult és megkérte, teljesítse utolsó kívánságát: találjon valakit, aki szeretett kutyájáról gondoskodni fog, mielőtt túl késő lenne.

Jenine-Lacettet nagyon meghatotta ez a történet, és azonnal megírta a történetét a GoFundMe inernetes oldalon. Ennek segítségével Cliff és kutyusa szállást talált és utána elkezdett Babynek, a kutyának új gazdát keresni.

– Ő a mindenem. – mondta Cliff a Fresno Bee híreknek. – Ő a legjobb barátom, megvéd engem.

Cliff pedig megvédi őt. Igazából Cliff mentette meg a kutyát még kiskorában, amikor magához vette. Régi gazdája ugyanis gyakran verte egy elemlámpával.

Nemrég Cliff utolsó kívánsága teljesült. Egy hölgy fogadta örökbe a kutyust, akit Stephanie Walkernak hívnak. Baby egy nagyon kedves családhoz kerül, ahol szeretni fogják és lesz egy kis barátja is. A Walker családnál több kutya is van és van olyan családtag, aki foglalkozik velük napközben. Tehát Babynek mindig lesz bartája, Clifford pontosan ezt szerette volna.

Nagyon szomorú, hogy Cliffordnak ilyen súlyos betegségben kellett szenvednie, de legalább még látta, amikor kutyája jó kezekbe került.

(Csodálatos)

Hirdetés