A profi kozmetikus figyelmeztetése: ez várhat a műszempillásokra!

Az utóbbi időben egyre népszerűbb a műszempilla, ami tagadhatatlanul vonzóbbá teszi a külsőt, mivel a meghosszabbított szempillák, dúsabb, csábos hatást kölcsönöznek tekintetünknek.

Régebben ez csak egy alkalmi szépészeti módszerként volt ismert, mára viszont mindennapossá vált. Jelenthet-e azonban veszélyt a műszempilla?

A műszempilla felrakása során a szakember egy speciális ragasztóval a kliense szempilláira rögzíti a mű szempillákat. Fontos, hogy a műveletet gyakorlott, képzet szakember végezze, mert ha nem meg felelően képzett személy végzi az eljárást, az katasztrofális eredményekre vezethet.

Hirdetés!

Egy ausztrál kozmetikus, Emma Dhanjal arról számolt be, hogy egy olyan ügyfél fordult hozzá segítségért, akinek nagyon durván elrontották a műszempilla felrakását.

Hirdetés!

Amikor a vendég megérkezett a kozmetikus hölgyhöz, a pillái szárazak  voltak, és össze-vissza álltak, szemhéjai pedig gyulladtak voltak. Amikor a kozmetikus megpróbálta szétválasztani a pillákat, az eredeti pillák elkezdtek kihullani.

Hirdetés!

Bár a vendég hosszú és dús pillákat szeretett volna, közel teljesen szempilla nélkül maradt, pont a születésnapja előtt.

Az ausztrál kozmetikus éppen ezért egy, a közösségi oldalán közzétett bejegyzésben figyelmeztet mindenkit, hogy a műszempillákat mindig csakis megfelelő szakemberrel tetessük fel!

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

Hirdetés!