Kos,Bika,Ikrek, Rák,Oroszlán,Szűz: ez vár ránk április első hétvégéjén

KOS

Ez a hétvége duplán is az egyensúlyról fog szólni, mivel rendkívül fontos lesz a számodra a harmónia és a szenvedély is. Az egyensúly megtalálása ezekben az időkben nagy feladat lehet! Ne engedd, hogy kishitűséged megakadályozza, hogy elérd az év elején kitűzött céljaidat, azokat ugyanis ebben a helyzetben is sikerülhet kivitelezned. A hét nem volt könnyű, azonban most alaposan ki kell magad pihenned, hogy felkészülj a következő hétre, amely szintén nem lesz egy sétagalopp. Amire most igazán nagy szükséged van, azok a jó beszélgetések, a hozzád közel állókkal.

Hirdetés

BIKA

Ezen a hétvégén olyan hírt fogsz kapni, amely energiával tölt el, és nagyon örülsz majd neki. A hétvégére minden terved sikerül, így érdemes olyasmit tervezned, amelyet már régen szeretnél megvalósítani. Nagyon valószínű, hogy vannak az életedben olyan dolgok, amelyeket már régen le kellett volna zárnod, és ideje ezt minél előbb megtenned annak érdekében, hogy tovább tudj lépni. Pároddal egy még a korábbiakban is szokatlan harmónia jellemzi a kapcsolatotokat ebben az időszakban, érdemes bensőséges, mély beszélgetéseket folytatnotok egymással.

IKREK

Könnyen lehet, hogy vannak olyan dolgok, amelyeket már régen meg kellett volna beszélnetek a pároddal, azonban ilyen vagy olyan okokból eddig halogattátok őket. Semmi értelme elodázni a dolgokat, ideértve a pénzügyeket érintő nagyobb döntéseket, mert egy idő után azok a körmödre fognak égni. Itt van tehát a megfelelő időszak tiszta vizet önteni a pohárba. Érzelmileg hullámvölgybe kerülhetsz, könnyen úgy érezheted, hogy mások kellemetlen megjegyzéseinek a céltáblája vagy, esetleg olyan veszekedésbe kerülsz bele, amelyekről egyáltalán nem is tehetsz. Ez azonban most csak a csillagok állása miatt van így, pár napig hagyd ezeket a dolgokat ülepedni, utána sokkal könnyebben meg fogod tudni őket oldani, nyíltan megbeszélve a dolgokat.

Hirdetés

RÁK

Kicsit túlhajszolt héten vagy túl, azonban a hétvégéd is pörgősnek ígérkezik, szombaton egymás után fogod kipörgetni a feladatokat. Így vasárnapra már úgy fogod érezni, mint aki jól végezte dolgát, és jöhet a megérdemelt pihenés! Könnyen lehet, hogy olyan fontos kérdésekkel kel foglalkoznod, amelyekben sokáig halogattad már a döntést. Üljetek le a pároddal, és beszéljetek meg. Nem szabad tovább halogatni a dolgot!

OROSZLÁN

Egy kicsit feszültebben telhet ez az időszak, mert a csillagok állása kedvezőtlen. Ezért egyre több ember érzi majd úgy ebben az időszakban, hogy büntetlenül kikezdheti az álláspontodat és a véleményedet. Azonban ha ezt nem hagyod, parázs viták következhetnek. Mégis ez a legjobb megoldás, mert az emberek egy idő után megunják majd, hogy állandóan támadjanak. Energiád más területeken is kiemelkedő lesz, minden olyan terved teljesül, amelyhez nem kell mások aktív közreműködése.

Hirdetés

SZŰZ

Érdemes alaposan végiggondolnod, hogy milyen programokat vállalsz be erre a hétvégére, mivel egy rendkívül fárasztó hét áll előtted, amelyre megfelelően ki kell pihenned magad. Ne teljen azzal a hétvége, hogy olyan embereknek teszel szívességét, akik a sosem viszonozzák. Becsüld meg a jelent, és azokat a dolgokat, amelyeket te is megélhetsz, ne azzal foglalkozz, hogy mások boldogságához hasonlítgatod a saját életedet. Fedezd fel az értéket a kettőtök kapcsolatában, és becsüld meg a párodat.

Ha más a csillagjegyed, a megfelelőre jegyre kattintással elolvashatod az ahhoz tartozó asztrológiai előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ,NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A fentiek asztrológiai előrejelzést képeznek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk garanciát. Az előrejelzés sem konkrét eseményekre, sem pedig konkrét tényekre utalást nem tartalmaz.

Hirdetés