Mérleg,Skorpió,Nyilas,Bak,Vízöntő,Halak: ezt tartogatja április első hétvégéje

MÉRLEG

Előfordulhat és nem is gond, hogy nem minden hétvége van roskadásig programokkal: otthonunk kényelméből, családtagjainkkal, vagy kerti munkával is remekül eltölthetjük az időt. Egy viszonylag nyugodtabb hétvége vár rád, lehetőséged lesz végiggondolni a körülötted az utóbbi időben történt dolgokat, és pár hétre előre tervezni. Érdemes lehet a pénzügyeidet is áttekintened, hogy azokat a megváltozott körülményekre tekintettel újra tudd rendezni.

Hirdetés

SKORPIÓ

Nyugodt és békés hétvége áll előtted: érdemes átgondolnod az emberi kapcsolataidat, kik azok az emberek, akik segítenek neked előre haladni, akik szeretnek, és akikre mindig számíthatsz. A másik oldalról pedig kik azok, akik csak felszínesen állnak hozzád, megtévesztően viselkednek, vagy egyenesen kihasználnak? Ha esetleg bizonytalan vagy egyes emberekkel kapcsolatban, akkor érdemes tisztáznod velük az esetleges félreértéseket.

NYILAS

Az életed egyik területén, amely könnyen lehet hogy a pénzügyeidhez is kapcsolódik, úgy érzed, hogy eljutottál a döntőképességed határáig, és ha a problémát meg akarod oldani, nem úszod meg, hogy véleményt kérj olyan emberektől, akik nagyobb tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Egy ideje úgy érzed, hogy a párod valamiért neheztel rád, azonban nem mondja el neked. Itt az idő, hogy ne kerülgessétek tovább a forró kását, és öntsetek tiszta vizet a pohárba: így mindkettőtök számára sokkal egyszerűbb lesz.

Hirdetés

BAK

Az utóbbi időben életed egyik szereplőjével kapcsolatban azt érezted, hogy bárcsak több időt töltene veled, és bárcsak nagyobb figyelmet fordítana rád. Azonban mindaddig, ameddig ezt nem teszed szóvá, könnyen lehet, hogy neki mindenről fogalma sincs. Ne aggódj: a dolgok a kellő időben érkeznek meg az életedbe, összpontosíts a jelenre, legyél türelmes és megértő a számodra fontos, hozzád közel álló emberekkel.

VÍZÖNTŐ

Érdemes helyre raknod a prioritásaidat, hogy mi az, ami igazán fontos a számodra, miket kell ahhoz megtenned, hogy elérd a céljaidat. Ez most egy megfelelő időt arra, hogy mindezeket elrendezd. És mindezt úgy, hogy elsősorban az intuíciódra támaszkodsz, fárasztó gondolatcsapongás helyett kapcsolódj ki nyugodtan, tölts több időt a pároddal, családoddal.

HALAK

Sokszor elfelejted, hogy valójában te vagy az, aki beoszthatja a saját idejét. Könnyen úgy érzed, hogy csak sodornak az események, azonban bármikor mondhatod tudatosan azt, hogy eddig és ne tovább. Ennek érdekében a legfontosabb dolgokat végezd el először, és minden mást, amit későbbre lehet halasztani, sorolj hátrébb. Ezzel elérheted, hogy a vasárnapi napod teljes egészében szabad legyen, amelyet a családoddal és pihenéssel tölthetsz el. Ne hasonlítgasd magad másokhoz, ne engedd, hogy bármi is megzavarja a nyugalmadat és a lelki békédet.

Ha más a csillagjegyed, a megfelelőre jegyre kattintással elolvashatod az ahhoz tartozó asztrológiai előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

A fentiek asztrológiai előrejelzést képeznek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk garanciát. Az előrejelzés sem konkrét eseményekre, sem pedig konkrét tényekre utalást nem tartalmaz.

Hirdetés