Szűz,Bika,Ikrek,Oroszlán,Rák,Kos: Ezt hozza AUGUSZTUS legelső hete

KOS

Könnyen lehet, hogy ezen a héten érzelmi hullámhegyek és hullámvölgyek fogják egymást váltogatni. Különösen így lesz ez, úgyhogy érzelmi problémát belemenős és ítélkező módon próbálsz meg megoldani. Ehelyett törekedj inkább a kompromisszumra, és őszintén gondolj bele, hogy a másik mit érezhet ebben a helyzetben. Már a hét elején érdemes elgondolkodnod azon, hogy a fárasztó hetet milyen hétvégi programokkal pihened majd ki.

Hirdetés

BIKA

A hét elején olyan ígéret tételére kényszerít téged egy helyzet, amelyről nem tudod biztosan, hogy be tudod-e tartani. Számodra mindig a család az első, és ők azok, akik most is megnyugvást kínálhatnak számodra. Mostanában a terveid közül több is gellert kapott, ám ezen a héten végre minden elkezd helyreállni a megszokott kerékvágásba! A hétvégén kikérik a véleményed, és biztosan érzed, hogy igazán nagy súlyt helyeznek a szavadra!

IKREK

A hét közepén egy intő jelnek köszönhetően ráébredsz arra, hogy egy kicsit tudatosabban kellene foglalkoznod fizikai egészségeddel. Sajnos hajlamos vagy túlzásba esni, és ha valami lelkesít, nem gondolkodni a következményeken. Érdemes egy kicsit nagyobb hangsúlyt helyezned arra, hogy tudatosan tudj reagálni ezekben a helyzetekben. Másrészt azonban ez a hét rendkívül pozitív lesz abból a szempontból, hogy olyan új embereket ismersz meg, illetve olyanokkal dolgozhatsz együtt, akikkel hasonlóan álltok az élet dolgaihoz, és egy felé néztek!

Hirdetés

RÁK

Hogyha egy megszokott módon próbálkozol, és ez a megközelítés nem vezet eredményre, érdemes elgondolkoznod, hogy nem működik, és érdemes volna egy új utat keresned! Ameddig fegyelmezett vagy, és tudatosan vagy képes tervezni, senki sem lehet veszélyes rád! A hét második felében egy olyan érzelmi támadás érhet, amelynek mellékhatásaként érzelmeid akár napokra átvehetik a főszerepet. Hacsak tudatosan vissza nem veszel, akár még a hétvégédet is tönkreteheti! Gondold át tudatosan, hogy igazából az illető csak kellemetlenkedni akar, és semmilyen tényleges kárt nem képes neked okozni.

OROSZLÁN

Nehéz döntést kell hoznod a hét első felében, amelyre nem érzed magad megfelelően felkészültnek. Ráadásul ennek kapcsán felmerül benned az is, hogy érzelmi nyomást próbálnak rád gyakorolni. Ám még ha nincs is elég időd a döntés előkészítésére, azt felhasználhatod megfelelően, úgy, hogy a lehető legátgondoltabb megoldást tudd választani! Ha támogatásra van szükséged, érdemes azokkal az emberekkel együttműködnöd, akiknek ténylegesen hiszel, és persze akik jót akarnak neked!

Hirdetés

SZŰZ

A praktikum, a hatékonyság és az egyszerűség jegyében telik ez a heted: remek eredményeket érsz el, ha nem hagyod, hogy eltérítsenek a céljaidtól! A hét második felében viszonylag kevés ráfordítással óriási segítséget tudsz nyújtani az egyik kollégádnak, aki talán a sírig hálás lesz érte! Mások a jó szándékoddal visszaélve, megpróbálnak téged sarokba szorítani, azonban ne érezd úgy, hogy az ő irányukban bármilyen őszinte kötelezettséged keletkezett.

Ha a csillagjegyed nem szerepel a leírásban, akkor alább, a saját csillagjegyedre kattintva fogod tudni elolvasni a jegyedre vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A cikkben leírtak bekövetkeztéért értelemszerűen nem vállalunk felelősséget, és az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

Csodás AUGUSZTUST kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés