Bak,Mérleg,Nyilas,Halak,Skorpió,Vízöntő: Így kezdődik 2020 AUGUSZTUSÉNAK első hete

MÉRLEG

Ezen a héten komoly energetika mozog körülötted, azonban ne hagyd, hogy az események túlnőjenek rajtad! Nagyon fontos, hogy átgondoltan és tudatosan legyél jelen, a döntéseket pedig mindig a lehető legtöbb tény birtokában, átgondoltan hozd meg! A hét második felében ráébredsz az önfejlesztés jelentőségére az életedben, és olyan új területtel ismerkedsz meg, amely teljesen fellelkesít!

Hirdetés

SKORPIÓ

Ez a hét a szokottnál egy kicsit érzelmesebb és nosztalgikusabb lehet, mivel a hét első felében felbukkan az életedben egy olyan személy, akivel már nagyon régóta nem tartottál kapcsolatot, a múltban azonban fontos volt a számodra. A hét közepén alaposan gondold át, hogy mit kívánsz, és ne költs semmi olyasmire, amire nincsen szükséged igazából! Ha ez sikerül, sok jövőbeli problémát küszöbölhetsz ki!

NYILAS

Nagyon fontos, hogy tudj őszinte lenni saját magaddal ezen a héten, különösen olyan körülmények között, amikor mások megpróbálnak téged manipulálni, és a saját jó szándékodat ellened fordítani! Ilyenkor nagyon alaposan gondold át, hogy hogy is állsz! Tudj nemet mondani, és gondolj bele, hogy mik azok a dolgok, amelyek igazán fontosak a számodra! Valószínű a legjobban teszed, hogyha elsősorban a saját dolgoddal foglalkozol, nem pedig másokat akarsz kisegíteni a helyzetükből!

Hirdetés

BAK

Életed egy fontos területén próbálkozásaid az elmúlt időszakban sorra kudarcot vallottak, azonban ha új megközelítést próbálsz ki, az most talán sikerre vezet! Saját kézből származó információkkal és tényekkel dolgozz, ne higgy a pletykának, és szűrd ki a környezetedben a rossz szándékú, ártó, irigy embereket!

VÍZÖNTŐ

Ezen a héten tovább erősödik benned a szándék, hogy egy nagy változást hozz az életedbe! Hogy ezt az energiát valóban támogatni tudd, érdemes árnyaltan megközelítened az életed főbb területeit, és mindegyikre külön megoldást választani! Emberi kapcsolataid remekül alakulnak a héten, energikus és magabiztos leszel, karizmatikus kisugárzásodnak hála az emberek szinte kivétel nélkül együttműködnek veled!

Hirdetés

HALAK

Ezen a héten sok új ismeretséget, és közte még akár barátságot is köthetsz! Olyan emberekkel ismerkedsz meg, akikkel közösek a céljaitok, és akikkel akár hosszútávon is együtt tudtok majd működni. Vigyázz arra, hogy olyan ígéreteket tegyél, amelyeket be is tudsz tartani. A hét második felében érdekes tényeket fedezel fel a családod történetében, amely akár a jelenben és a jövőben is relevanciával bírhat! A hétvégén ne hagyd, hogy az érzelmeid átvegyék feletted az irányítást, legyél átgondolt és tudatos!

Ha a csillagjegyed nincs benne ebben a cikkben, akkor alább, a csillagjegyedre kattintva tudod majd elolvasni a jegyedre vonatkozó előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

A cikkben leírtak bekövetkeztéért természetesen nem vállalunk felelősséget, és az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

Gyönyörű AUGUSZTUST kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés