Skorpió,Bak,Halak,Mérleg,Vízöntő,Nyilas! Így kezdődik AUGUSZTUS első hétvégéje:

MÉRLEG

Még a te életedben is vannak olyan dolgok, amelyekre mindig is vágytál, hogy kipróbálnád őket, azonban valami titokzatos erő visszahúzott. Itt az idő, hogy áttörd ezt a vonalat, vállald a kockázatot, és megpróbáld, megismerd ezeket az új dolgokat! Fantasztikus fejlődést hozhatsz az életedbe, és olyan új embereket ismerhetsz meg, akikkel összekötnek a közös érdeklődési köreitek!

Hirdetés

SKORPIÓ

Engedd el, hogy mi történt veled a héten, legyen is bármilyen bosszantó, és élvezd felhőtlenül a jelent, ezt a csodálatos nyári hétvégét! Most ne törődj se a megszokással, se a béklyóba kötő kötelezettségekkel, csak azt végezd el, amit feltétlenül szükséges, egyébként pedig felhőtlen pihenéssel töltsd ezt a hétvégét, hogy felszabadítsd a tested, és a lelked a gátlások fogságából!

NYILAS

Ne hanyagold el az egészségedet, mind a táplálkozás, mind pedig a testmozgás terén új irányokra lehet szükséged, amennyiben úgy érzed, hogy nincsen elég energiád! Ne vállald túl magad, és fordíts elegendő időt a tartalmas, és a számodra valóban pihentető relaxációra, pihenésre! Az ön felett pihenés újratölti energiaraktáraidat!

Hirdetés

BAK

Kemény és hajtós hét áll mögötted, a kedved azonban nem rossz, mert nagyon szépen haladtál mindennel, amit elterveztél! Ebben az emelkedett hangulatban vághatsz neki a hétvégének, amelyet a szokásoktól eltérően talán érdemes passzívabb pihenéssel indítanod. Ne feledd, hogy a hétvégédet úgy osztod be, ahogyan csak szeretnéd, ezt most ne a kényszerről, és a megszokásról szóljon! Vasárnap egy olyan családi eseményen veszel részt, amely felnyitja a szemedet egy hozzád közel álló rokonoddal kapcsolatban.

VÍZÖNTŐ

Feszültnek érzed magad az elmúlt napokban, és talán egy kicsit úgy érzed, hogy összefogott ellened a világ! Nincs jó kedved ezen a hétvégén, azonban nagyon valószínű, hogy ennek forrása elsősorban belülről jön, nem pedig a veled történő események okozzák azt. Amennyiben át tudod gondolni, hogy mi nyomaszt annyira, meg tudod oldani a problémát, és a vasárnap második felét már nyugodtan élvezheted a családoddal!

Hirdetés

HALAK

Fel vagy dobva az utóbbi napokban, ez talán az elmúlt évek legjobb időszaka lesz a számodra! Mindennek bevezetése pedig ez a hétvége, amelyet érdemes a szokottnál mozgalmasabban eltöltened! Lényeg az, hogy sokkal több új dolog áramoljon be az életedbe, mert ennek köszönhetően plusz energiát tudsz pumpálni az ezt követő hétköznapjaidba is!

Ha a csillagjegyed nincs benne ebben a cikkben, akkor alább, a csillagjegyedre kattintva tudod majd elolvasni a jegyedre vonatkozó előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

A cikkben leírtak bekövetkeztéért természetesen nem vállalunk felelősséget, és az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

Gyönyörű AUGUSZTUST kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés