Az edzőterem vezetője rájön a lány féltve őrzött titkára – amikor szembesíti, a lánnyal szégyenében forogni kezd a világ

A 28 éves gyönyörűséget nemrégiben szembesítette a helyzet tényeivel az a fitneszstúdió igazgatója, ahol rendszerint edz. Az történt, hogy felfedezte a lány szigorúan őrzött titkát.

Hirdetés

Dasha Daley gyakori látogatója a perthi teremnek, ahol napról napra csiszolja ideális testalkatát. Mindazonáltal a stúdió vezetője nemrégiben rájött, hogy a nő meztelen fotóit értékesíti az interneten, és így szerzi megélhetését. Összehívta az Instagram-hírességet, aki aztán egy TikTok videóban tette közzé a megdöbbentő beszélgetésükről szóló beszámolóját. “Most értesültem arról, hogy az edzőterem igazgatója követ engem. Éppen most fedte fel nekem, hogy ki ő az érzéki weboldalamon” – mondta Dasha. A férfi azt is közölte vele, hogy a tornaterem többi látogatója is tisztában van azzal, mivel foglalkozik, és látták a munkáit. “A teremben is megosztásra került” – mondta megdöbbenve.

E beszélgetés súlyos következményekkel járt – a történet még korántsem ért véget!

Hirdetés

Mint edzőtermi ügyfél, rendkívül sértő érzés számomra, amikor valaki éppen csak bekövet engem, aztán közli velem, hogy mindenki más is megtekintette az anyagaimat” – mondja Dasha, aki már nem mer ellátogatni a terembe.

Amíg a modell a videójában további aggodalmakat fejez ki, máris vannak, akik kiélezik a vitát. “Ez oly mértékben kényelmetlen helyzet nekem, és szorongást vált ki. Már egy darabig észleltem, hogy az emberek furcsán néznek rám edzés alatt. Nem tulajdonítottam ennek túl sok jelentőséget. De most már értem az okát, és ki kell dolgoznom, hogyan tovább” – teszi hozzá a nő, ám kevés támogatást talál.

Hirdetés

Néhányan azt javasolják neki, hogy fontolja meg újra a karrierútját, míg mások gúnyolódva bánnak vele.

Van, aki sírva nevetős emojikkal kommentelt a videó alá. Következtetés: mindenki számára, aki merész fotókat oszt meg magáról a világhálón, tudatában kell lennie a lehetséges következményeknek. Ellenkező esetben, mint ez a fiatal hölgy esetében is, éles ébredés lehet a jutalmuk.

Címlapfotó: instagram/dashadaley

Hirdetés