Az Oroszlánt kikészíti a főnöke, a Skorpiót előléptethetik, akit a Nyilas meghódít, sokáig fogja szeretni.

Napi horoszkóp 2020. január 16.

Hirdetés

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

Hirdetés

Nehéz lehet szembenéznie bizonyos igazságokkal, ezért szívesebben seperné azokat a szőnyeg alá. Vagy éppen ellenkezőleg: világgá kürtölné azokat, hogy ilyen módon szabaduljon meg tőlük. Sem az elhallgatás, sem a kibeszélés nem a legmegfelelőbb módszer azonban. Ezért csak azoknak tárja fel a gondjait, akik valóban segítségére lehetnek a megoldásában. Van még néhány jóbarátja, akikre számíthat.

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Annyi mindenen ment már keresztül az elmúlt időszakban, hogy azt hitte, önt már nem érheti semmilyen meglepetés. A mai napon azonban igen kellemetlen szócsatába keveredhet, ami akár kölcsönös sértegetésekbe is torkollhat, ha nem vigyáz. Semmi sem elkerülhetetlen azonban. Ha meg akarja tartani a társát, a legjobb barátját, vagy pláne a munkahelyét, akkor ne tromfoljon rá az első bántó szóra.

Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Nagyon küzdelmes napokat él át mostanában, és máris talán túl sokat tervezett az elkövetkező hétvégére is. A munkája is meglehetősen tetemes lehet a mai napon, ráadásul bizonyos szervezési tevékenységekbe is bele kell folynia, ha azt akarja, hogy a hétvégéje zökkenőmentesen teljen. A teljesítményét ma számon is kérhetik, valamiféle beszámolóra is fel kell készülnie. A háziasszonyok este sem pihenhetnek.

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

Lehet, hogy ma bal lábbal sikerült felkelnie, mert valahogy nem érti a tréfát, és mindent a lelkére vesz. Pedig a lelkizéssel ma nem megy semmire. Inkább még azokat is eltávolítja magától, akikkel amúgy vidám, vagy hasznos perceket tölthetnek együtt. A tanulmányokat folytatóknak meg különösen értelmetlen érzékenykedniük. A mai napon számot kell adnia a tudásáról. Készüljön fel rá alaposan!

Oroszlán

Hirdetés

(VII. 23.–VIII. 22.)

Ne engedje, hogy a mai napon bárki is kibillentse önt az egyensúlyából! Persze az a legvalószínűbb, hogy éppen a főnöke az, aki kiborító dolgokat mondhat önnek. Ön azonban semmilyen körülmények között ne veszítse el a lelki egyensúlyát! A legjobb, ha már reggel, indulás előtt gyakorolja a tükör előtti bájmosolygást. A főnöke amúgy is lehiggadhat holnapra, hacsak ön nem ad további okokat a dühének.

Szűz

(VIII. 23.–IX. 22.)

Ideje lenne, ha végre egy kicsit kieresztené a gőzt. A mai napon ugyan még munka várja, de már a délután folyamán csak fél gőzzel kell dolgoznia. Így aztán lesz ideje arra is, hogy olyan kollégáival is beszédbe elegyedjen, akikkel csak ritkán vált pár szót. Jól teszi, ha így tesz, mert érdekes és hasznos új információkhoz juthat ez által. Valamilyen új lehetőségre is felhívhatják a figyelmét.

Mérleg

(IX. 23.–X. 22.)

Kissé kapkodó és egyúttal hebehurgya lehet a mai napon, ami annak a következménye, hogy talán megfeledkezett egy fontos határidőről. Semmi vész, mert még van ideje, hogy bepótolja az elmaradásait. De azért ne legyen túl heveskedő, és főleg ne kötözködjön másokkal a saját vétke miatt. Ha meg tudja tartani a barátságos hangnemet, akkor még segítőre is akadhat a nehéz helyzetében.

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

Békésen telik a napja. A Szaturnusz hatásait egyre inkább érlelő bölcsességként éli meg, és már nem a korlátokat látja még a nehézségekben sem. Akkora jellemfejlődésen ment keresztül az utóbbi néhány hónapban, mint annak előtte hosszú évek során. A tapasztalatai beértek, és ezt a munkahelyén is egyre inkább értékelik. Ha ma jól szerepel egy megbeszélésen, akár elő is léptethetik.

Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

Bár a Mars az ön jegyében jár, mégis, a Hold szelídítő fényszögének hála, egészen kellemesen élheti meg a hatását. Eszébe sincs akaratoskodni, és az érzelmeit is dinamikusan, de nagyon simulékonyan tudja kifejezni. Így aztán ma bárkit az ujjai köré csavarhat. De vigyázzon: akit ma meghódít, azt bizonyosan sokáig fogja szeretni! A mellékhatások elkerülhetetlenek, akár jó ez, akár rossz önnek.

Bak

(XII. 22.–I. 19.)

Készüljön fel jó alaposan erre a mai napra, mégpedig lelkiekben is! Uralkodó bolygója a Plútóval és a Merkúrral áll együtt ráadásul kedvezőtlen fényszögben az Uránusszal is. Legyen óvatos, mert minden, amit a mai napon kimond, felhasználható ön ellen. Sok félreértés forrása is lehet ez a csillagállás, ami aztán sértődéshez és haraghoz vezethet hosszú távon. Hacsak nem találja meg a feloldás módját. Kerülje a vitákat!

Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

Uralkodó bolygójának az állása a mai napon kellemetlen helyzetek lehetőségét jelzi előre. A szerelem, vagy a gyermeknevelés terén érezheti úgy, hogy immár túllépték az ön tűrőképességének a határait. Mivel az ön idegei most kétségtelenül a leginkább megtépázottak, talán jobb, ha a gyermekeit ideiglenesen egy családtagjára bízza. A szerelemben persze nincsenek ilyen egyszerű megoldások. A csere nem javallott.

Halak

(II. 19.–III. 20.)

Ma valahogy nagyon szerencsétlennek érezheti magát, és úrrá lehet önön egyfajta „minden mindegy” hangulat. Pedig nincs igaza! Igaz, a szerencse ma nem pottyan egyszerűen az ölébe, és még csak az sem igaz, hogy csak a kisujját kell kinyújtania érte. Ám akár egy kisebb utazáson is már szerencsével járhat. A távolabbi tájak még több lehetőséget tartogathatnak önnek. Minél messzebbre megy, annál inkább.

Forrás

Hirdetés