Csupán öt évvel élte túl imádott férjét a nagyszerű magyar énekesnő

Sokunkat meghat a gerlék egymás iránti ragaszkodása, akik egy egész életre választanak párt, és halálukig hűségesek maradnak hozzá. A mi színünket is rabul ejti, ahogyan jellegzetes turbékoló hangjukon folyamatosan bizonygatják egymás iránti örök szerelmüket.

Hirdetés

Embereknél ma már sajnos egyre ritkább az egész életen át tartó hűség. A magyar zenei élet két kiváló alakja azonban valódi gerlepárként szerette egymást. Bizonyára Te is szeretettel idézed fel Záray Márta és Vámosi János nevét.

Záray Márta már legeslegelső látásra tudta, hogy Vámosy János lesz a férje, mind külsőleg, mind pedig a belső tulajdonságai nagyon nagy hatással voltak a művésznőre – írja a Star magazin.

Hirdetés

Már az első táncdalfesztiválon megismerhette őket az ország, és onnantól a szívünkbe zártuk őket. Pályafutásuk és házasságuk is példaértékű és töretlen maradt. Házasságukra még az sem gyakorolt negatív hatást, hogy sajnos nem született gyerekük.

Vámosi János éppen ma 22 évvel ezelőtt, hetvenkettedik születésnapja után csupán pár héttel örökre lehunyta a szemét. Attól a naptól kezdve felesége már csak árnyéka volt önmagának, és csupán nem egészen öt évvel élte túl a hitvesét.

Végrendeletében a legszigorúbban úgy rendelkezett, hogy férje mellé temessék őt el.

Mi pedig így, együtt emlékezünk rájuk. Talán még ma is együtt sétálnak valahol az örök időben, ahol a homokórában a homok soha, de soha nem pereg le…

Most pedig arra invitálunk, hogy hallgass meg velünk két múltidéző slágert. Az egyik a két énekes csillag megható közös előadása, amely akár egész életük rövid, közös történeteként is hangozhat(na).

Szeretted őket? Akkor ne felejtsd el megosztani a cikket, hogy mások is elolvashassák!

Küldjük egyben mindenkinek ezeket a gyönyörű számokat, akik hossz-hosszú ideje szeretik és tisztelik egymást!

Forrás: Star magazin

Érdekel a magyar sztárok világa? EZ is érdekes lehet a számodra.

Hirdetés
Hirdetés