Életmentő beavatkozáson van túl Gáspár Bea! Pityeregve kérte Győzikét, vigyázzon a gyerekeikre

Gáspár Bea, akit az utóbbi években már nem csak úgy ismerhetünk, mint Gáspár Győző feleségét, hanem mint A Konyhafőnök V.I.P  című műsor győztesét is, az elmúlt években egészségügyi problémái miatt testileg és lelkileg is megterhelő kálvárián ment keresztül-írja friss cikkében a Kiskegyed.

Hirdetés

Három évvel ezelőtt pajzsmirigy alulműködést állapítottak meg nála a doktorok, és emiatt cukorbetegsége alakult ki. A Hot! Magazinnak nyilatkozva elmondta, hogy három év alatt 91 kg-ra hízott, amely mind testileg, mind lelkileg megviselte őt.

A gyógyszeres kezelés ellenére sem állt helyre a hormonháztartása, és sem a diéták, sem pedig a sport nem segített rajta. Végül az inzulinrezisztenciája már olyan szintet ért el, amely olyan mértékű súlygyarapodáshoz vezetett volna, amely a szív és érrendszeri betegségeken, vérnyomás problémákon keresztül az orvosa szerint már akár az életét is veszélyeztethette volna.

Hirdetés

Ezért egészsége érdekében drasztikus megoldásra szánta el magát, mivel szerette volna látni gyermekei életének fontos pillanatait, Virág ballagását és Evelin esküvőjét. Ezért döntött: gyomorszűkítő műtétet végeztet, amelyet alapos kivizsgálás után az orvosok is engedélyeztek. Mind őt, mint pedig Győzikét nagyon megviselték az események, Bea a műtét előtt könnyek között kérte Győzőt, hogyha történne vele valami, vigyázzon a gyerekeire!

Szerencsére azonban a műtét remekül sikerült, így Beánál megszűnt a gyors hízás, cukorszintje és hormonháztartása pedig stabilizálódott-számol be a Kiskegyed.

Jó egészséget és további sok sikert kívánunk!

Borítókép: life.hu

Hirdetés