ELHOZTUK A NAGY DÁVID NAPTÁRT 2020-2021 TELÉRE: Nem repdesünk az örömtől, kemény, amit jósol!

2020-ban a Dávid Naptár előrejelzései eddig szinte maradéktalanul beigazolódtak, érdemes tehát megnézni, hogy mit jósol az ősz végére, valamint a 2020-ról 2021-re áthúzódó télre.

Hirdetés

November 21-ére jósolja az első nagyobb fagyot, hóra pedig december 6-án és az azt következő napokban számíthatunk először. December közepén rövid időre egy kicsit felmelegszik az idő.

December 17-ére jelentős mennyiségű havat vár a naptár, ezt követően pedig viharos és igen hűvös hideg időjárás következhet. 27-étől napokig havazik majd, december 30-án és szilveszterkor viszont az időjárás egy kicsit enyhül majd.

Hirdetés

Január 6-ától lényegében egész hónapra marad az erős fagy, és többször előfordul intenzív hóesés. Februárra sem enyhül az éveken keresztül olyannyira várt, de ebben a mennyiségben már valószínűleg a legtöbbek számára zavaró hó, az intenzív fagy és a szelesebb napok váltják egymást.

Hirdetés

Február közepére végre megenyhül az idő, de sajnos ezután még mindig visszatér a hó, és a fagy is marad február végéig.

A jóslat kellemetlen üzenete, hogy márciusban nem érkezik meg a korai tavasz, hanem még mindig kitart a téli időjárás, és még a hónap közepén is a fagy és a szél uralja majd a mindennapokat. Március második felében is előfordulhat még szélvihar és hó, március 21-e után viszont végre beköszönt a tavasz!

Hirdetés