Elhunyt felesége emlékére egy virágoskertet hozott létre! Egyik nap ez fogadta reggel, amikor kilépett a házból

A texasi férfi elvesztette a feleségét, és hetekig nem tudta, mit kezdjen magával! Aztán végül megtalálta a megoldást: egy virágoskertet hoz létre felesége emlékének tiszteletére!

A hölgy egy baleset után kómába esett, majd pár hét múlva meghalt. A férfi eleinte nem tudta, hogyan fog élni felesége nélkül… Egy nap viszont úgy döntött, kialakít egy kertet, mert feleségének mindig ez volt a nagy álma!

Egy irodai munkásról volt szó, akinek fogalma sem volt arról, hogyan kell kertet kialakítani, minden tippet az interneten talált. Csatlakozott egy fórumhoz, és annak közösségéhez, és ott kertépítési tippeket, valamint olyan barátokat is talált, akik segítettek neki, hogy gyásza elviselhetőbb legyen.

Hirdetés!

Hirdetés!

Minden nap foglalkozott a kerttel, és gondozta. Egyik nap, amikor kiment a kerthez, nagy meglepetés érte! Egy nagyobbacska kaktuszt látott a kert közepén: ezt nem ő ültette, és nem tudta, hogyan került oda!

Hirdetés!

Később azonban kiderült, hogy az interneten megismert barátainak egyike a fia emlékére ültette el.

Azóta rendszeressé vált, hogy az emberek ebben a kertben elhunyt szeretteik emlékére virágokat, kaktuszokat ültetnek! A férfit pedig mindenki csak “virágtündérként” emlegeti a környéken.

Mindenki másképp gyászol, de nagyon jó, ha valaki a gyász a levezetésére konstruktív módszereket talál! Üdvözöljük a férfi kezdeményezését, és kívánjuk neki, hogy minél előbb találja meg a lelki megnyugvást! Neked mi a véleményed?

Hirdetés!