Ennek a 3 női csillagjegynek a legnehezebb elnyerni a kegyeit

Kik azok a csillagjegyek, akiknek a legnehezebb a kegyeibe férkőzni? Azt gondolhatnánk, hogy a legmegközelíthetetlenebb és legtitokzatosabb jegyek azok.. Ám nem feltétlenül, vagy legalább is nem kizárólag:

Hirdetés

Bak

A bak nő az az igazán nehezen kapható kategória, akinél brutálisan magasan van a léc. Sok esetben éppen azért is maradnak sokáig szinglik a bak nők, mivel ők pontosan tudják, hogy mit várnak el egy férfitól, és annak szinte senki sem tud megfelelni.

Ennek az az oka, hogy ők igazán komoly kapcsolatot szeretnének már a legelső pillanattól: nem szeretnék gyakran váltogatni a partnereiket, és hosszú távra terveznek.

Hirdetés

Azonban a nagy tervezgetésnek sokszor nincs jó vége: sok bak nő végül sajnos a karrierjébe menekül, mivel a szerencsétlen lovagok közül senki sem képes átugrani a túlzottan magasra tett lécet.

Halak

A halak nő meghódítása sem éppen egyszerű eset: inkább azt mondhatnánk, hogy egy kicsit véletlenszerű vagy már művészi játék…

Mivel a halak álmodozó, alapvetően kedves és érzelmes karakter, a racionalitás nagyon sok esetben finoman szólva nem foglal el kiemelkedő helyet az életében.

Hirdetés

Ezért felejtsük el azokat a hódítási megoldásokat, amelyeket a legtöbb nőnél bevethetnénk, a közös nevező stb… Művészlelkeknek van a legjobb esélyük, illetve olyan férfiaknak, akikben egy nőiesebb, érzelmesebb lélek veszett el. Ha nem ilyen vagy, az esélyek ellened dolgozhatnak, és sajnos komoly csalódásban lehet részed!

Vízöntő

A Vízöntő nem a képmutatás bajnoka, így könnyen leolvashatod az arcáról, hogy hogy is állsz nála. Amennyiben valaki az emberi kapcsolatokban kevésbé jártas, ez igen nagy előny lehet.

És itt a pozitívumok még nem érnek véget: a vízöntő bár bizonyos tekintetben kétségtelenül felszínes (mert intellektuálisan csapongó), nem hajlik a konvencionális felszínességre, ezért nem lehet őt azzal vádolni, hogy a férfiak pénze vagy kocsija keltené fel az érdeklődését: ő önmagadért, a személyiségedért, a gesztusaidért fog vonzódni hozzád.

Másrészt viszont (és itt jön a nehézség) éppen a nagy változatosság iránti igénye az, amely miatt újabb és újabb intellektuális kihívásokkal kell őt bombáznod, mindig újat és újabbat mutatnod neki! Ellenkező esetben sajnos hamar rád un, és tovább kergeti a változatosság kék madarát…

Érdekes volt? Akkor ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid, ismerőseid is elolvashassák!

Hirdetés