EZT a 4 csillagjegyet óriási szerencse éri a jövő héten! Pénz áll a házhoz!

Ez a hét a bátorságról és a megújuló energiáról fog szólni! Ne félj meghozni a nagyobb döntéseket, mert a halogatás hatására kifolynak a kezed közül a lehetőségek.

Az alábbi csillagjegyek számára a legkedvezőbbek most az energiák:

Vízöntő: Az új Energiák óriási új esélyt hoznak az életedbe, észjárásod felgyorsul, kreatív új ötleteid segítségével másokat is motiválsz. Nem várt pénzhez jutsz ezen a héten, ami kisegít a hónap végéig. Ha észreveszed a lehetőséget, nagy előrelépés áll előtted.

Hirdetés

Kos: Erőt és kreativitást kapsz március következő hetétől. Annak energiái felruháznak téged azzal a hátszéllel, amely most ahhoz szükséges, hogy elérd a rövid- és középtávú céljaidat! Szinte csak cselekedned kell, és a sikerek sorjáznak majd a héten! Nagy eredményekre jutsz, még ha világot nem is most fogod megváltani…

Mérleg: A feltételes kimenetelű események rendre a te javadra dőlnek majd el, azaz röviden: nagy szerencséd lesz a héten! Lendületes vagy, szinte duzzadsz az energiától, optimista vagy, és senki sem állíthat meg! Remekül kijössz a kollégákkal, még azok is együttműködnek majd, akik máskor problémásabbak. Akár hónapokra, vagy évekre előre meg alapozhatod az anyagi helyzetedet, ha a most szembejövő lehetőségekkel megfelelően élsz.

Hirdetés

Ikrek:Ezen a héten sokak irigy tekintetét mondhatod magadra, ez azonban ne zavarjon, mindez csak annak szól, hogy most jól fut a szekér! Bármi is volt eddig, a te javadra vesznek fordulatot a dolgok: nemcsak energikus, de türelmes is lehetsz, mert sokkal több mentális kapacitásod van ezen a héten, mint máskor. Párkapcsolatodat is feltudod dobni, és hogyha még szingli vagy, csáberőd megnövekedtével sokkal több esélyed van arra, hogy megtaláld az igazít!

A cikkben leírtak bekövetkeztéért értelem szerűen nem vállalunk felelősséget, és az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

Hirdetés