Ezek a tehetséges férfiak a Hallelujah dalt éneklik. Mikor észreveszik, ki figyeli őket hátulról, szóhoz sem jutnak:

Ez a négy tökéletesen felöltözött férfi felment a színpadra. Aztán hirtelen valaki megjelent mögöttük és mosolyogni kezdett. Mikor meglátták, ki az a férfiak annyira megijedtek, hogy egy hangot sem tudtak kiadni.

Hirdetés

A kanadai Tenors egy nagyon tehetséges együttes és a lenti felvételen Leonard Cohen egyik klasszikus dalának, a “Hallelujah” című dalnak egy igazán egyedi változatát adják elő.

Ez a dal nemcsak az egyik legjobb verziója az eredetinek, hanem még egy óriási meglepetést is tartogat.

Hirdetés

Két perccel azután, hogy az együttes tagjai énekelni kezdenek, Celine Dion jelenik meg a színpadon. Ő a férfiak egyik kedvenc előadója és mindig is nagyra értékelték az énekesnő munkásságát, már akkor is mikor fiatalon elkezdtek énekelni.

Mikor a csapat megfordul és meglátja az énekesnőt, szóhoz sem jutnak. A reakciójuk egyszerűen fantasztikus! Együtt éneklik el a dalt és egy gyönyörű előadásnak lehetünk tanúi.

A kanadai Tenors nevű együttes leginkább mély hangvilágáról ismert és a Celine Dionnal való közös fellépéssel után többen fognak emlékezni rájuk.

Az előadás hallatán mosolygunk és talán libabőrösek is leszünk egyszerre, olyan fantasztikus hatással van ránk ez a dal. És Rád? Ne felejtsd el megosztani! 

Hirdetés