Felfoghatatlan tragédia! Agyvérzéssel szállították kórházba, már nem tudták megmenteni a 28 éves énekest!

Az olasz X-Faktor teehtségkutató 10. szériájának felfedezettjét agyvérzéssel szállították kórházba, a műtét után azonban elhunyt.

Csupán 28 éves volt Michele Merlo, művésznevén Mike Bird. A sármos fiatal előadó az ügyeletre még a saját lábán ment be, mert erős migrén kínozta június harmadikáról másnapra virradó éjjel. Majd kórházba szállították fulmináns leukémiával, ami agyvérzést okozott nála.

A kórházban szakszerűen megvalósították az újraélesztést, majd az operációt, azonban Michele Merlo a beavatkozás ellenére is elhunyt. Édesapja letaglózó fájdalmának és egyben dühének adott hangot: elmondta, véleménye szerint a fiát félrediagnosztizálták:

Hirdetés

„Hazaküldték, adtak neki antibiotikumokat. Rossz volt a diagnózis… Olyan tünetekre panaszkodott, amelyeket egy ügyes orvos is észre vehetett volna. Napok óta súlyos migrénje volt és nyaki fájdalmai, a torkában plakkok voltak, ami a leukémia tipikus jele. Ha megvizsgálták volna, látták volna, hogy zúzódásai vannak. Nincs orvosi jelentésünk, de van egy vonalkódos karkötőm, ami otthon van. És egy hangüzenet, amelyet a fiam elküldött a barátnőjének. Michele sportolt, nem ivott…”

Nyugodjon békében, legyen neki könnyű a föld!
Hirdetés