Felfogni is nehéz, hány éves lett Erős Antónia: mellbevágó táblát mutatott, az életkorával

Vannak olyan emberek, akiknek a szépsége kortalan, és ha nem lennének a száraz tények, ki sem találnánk a valódi életkorukat! A gyönyörű Erős Antónia ezek közé az emberek közé tartozik, akit úgy ismertünk meg már több mint két évtizeddel ezelőtt a tv képernyőjén, hogy mindig a legjobb formáját hozta, és ma sincs ez másképp!

Mintha megállt volna vele az idő! Közösségi oldalán azonban egy igen egyedi képet posztolt, és első alkalommal bizony megjelent bennünk a kétely, el sem hittük, hogy már ennyi idős a közkedvelt híradós személyiség!

Aztán utánanéztünk, és valóban 1970. október 2-án született, így tényleg betöltötte az 50-et! A tábla kreatív formában erről árulkodik.

Hirdetés

Ezt írta bejegyzése mellé: „Hány éves is vagyok?! A barátaim komolyan vettèk, hogy azt mondtam, addig 49 és fél maradok, amíg nem lehet “ rendesen” ünnepelni Múlt csütörtök óta sokan köszöntöttek fel az RTL-ben, kávézóban, ruhaüzletben, és persze otthon a teraszunkon is. Mindenkinek köszönöm! – olvasható a népszerű tévés bejegyzésében.

Nagyon hosszú életet és további sok sikert kívánunk a gyönyörű tévés személyiségnek!

Hirdetés