Gyász: a gyönyörű Földes Kati-díjas színésznő harminchét évesen végül alulmaradt a kegyetlen betegséggel vívott harcában

A színésznő már évek óta kitartóan és rendkívüli bátorsággal harcolt kegyetlen betegségével. Számos barátja, munkatársa és rajongója segített neki, és támogatta őt a felépülésében, végül azonban sajnos a kór győzött.

Hirdetés

Ababi Csilla szeméből és mosolyából is sugárzott az élet, ám rövid életének harmincnyolcadik évében végül sajnos legyűrte őt a rák. A nagyváradi Szigligeti Társulat színésznője hosszan tartó, súlyos betegség után távozott.

A társulat a közösségi oldalán megható sorokkal búcsúzott a színésznőtől:

Hirdetés

A közönség több mint tíz évig láthatta őt minden műfajban, gazdagon, csakis rá jellemző látásmóddal megformált szerepekben- írja a fidelio.hu

Az egyetem elvégzése után, 2006-tól kezdődően a nagyváradi Szigligeti Társulat tagja, ahol 2016-ban Földes Kati-díjjal és a legjobb női főszereplőnek járó Nívódíjjal tüntették ki.

Betegségét Romániában sajnos nem tudták sikerrel kezelni, ezért külföldi gyógykezelésre szorult, ami nagyon költséges. Kollégái ezért adománygyűjtésbe kezdtek, és a Szigligeti Társulat tavaly jótékonysági rendezvényt is szervezett Ababi Csilla megsegítéséért.

Sajnos azonban végül az orvostudomány sem volt képes megmenteni a színésznőt.

IDE kattintva meghallgathatod, hogyan szavalta a gyönyörű művésznő Sall László versét három éve. Ezzel a videóval szeretnénk emlékezni Ababi Csillára.

Forrás: fidelio.hu, kronikaonline.ro

Nyugodjon békében!

Sajnos az utóbbi időben mintha egyre több ilyen eset fordulna elő 🙁

Hirdetés