Halak-Vízöntő-Skorpió-Mérleg-Bak-Nyilas: ezeket tartogatja a szeptember 21-i hét második fele

MÉRLEG

Ez a heted a félreértések elkerüléséről, és a már kialakult félreértések tisztázásáról szól. A hét második felében az Energiák azonban lassan egy egyértelműbb irányba terelődnek, és így a problémák megelőzéséről és megoldásáról végre a valódi építkezésre tudsz áttérni. Szeretteiddel a légkör egyre pozitívabb, és a meghitt, meleg családi hangulat a hétvégére is kitart.

Hirdetés

SKORPIÓ

A zűrösebb hétkezdet után egy harmonikusabb, nyugodtabb pár napos időszak vár rád, amely sok családi örömöt és harmóniát tartogat. Ezenkívül olyan embereket ismersz meg, akikkel rengeteg közöset találtok egymásban, és ez rendkívüli módon felvillanyoz benneteket!

NYILAS

Egy Téged már régóta foglalkoztató, és igen nehéznek mutatkozó kérdésben minden előjel nélkül, hirtelen segítséget ajánlanak neked. Amennyiben az illetőnek tiszták a szándékai, és úgy tűnik, érdemben segíteni tud, érdemes elfogadnod, mert az ilyen régóta fennálló problémák energetikailag nem tesznek jót de, így ezek megoldása nagyon fontos.

BAK

A szokottnál kevésbé vagy fegyelmezett, és valamivel kockázatvállalóbb vagy ezen a héten. Szeretteid is észreveszik rajtad, hogy egy kicsit lazább vagy, és ez nagy örömünkre szolgál. Még az is lehet, hogy elhidegült családi kapcsolatok javulnak meg, és olyanokkal kerültök közel egymáshoz, akivel már évekkel ezelőtt megromlott a kapcsolatotok.

Hirdetés

VÍZÖNTŐ

Olyan eseményt hoz az életedbe a hét második fele, amely felkelti benned a vágyat, hogy ítélkezz az emberek felett, és keserű szívvel egyfajta érzelmi pajzsot emelj feléjük. Azonban légy úrrá a kísértésen, mert könnyen lehet, hogy csak félreértésről van szó, és kár lenne elhidegülni az olyanoktól, akik egyébként jót akarnak neked.

Hirdetés

HALAK

A héten olyan emberektől kaptál kritikát, akiknek a jó szándékában nem vagy teljesen biztos. Bár alapvetően jó emberismerő vagy, azonban emberismereted sok esetben felülírják azok az érzelmeid, amelyeket szeretnél belelátni másokba. Komoly veszélyeket hordoz, ha túl könnyen azonosulsz mások kritikáival. Vizsgáld meg, hogy te mindent megtettél-e, és a helyes úton jársz-e. Amennyiben így van, a kritika vagy alaptalan, vagy egyenesen rosszindulatú.

Ha a csillagjegyed nem szerepel a leírásban, itt, saját csillagjegyedre kattintva tudod elolvasni a csillagjegyedre vonatkozó előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

Az előrejelzés bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Előrejelzésünkben konkrét, már megtörtént eseményekre egyetlen esetben sem hivatkozunk.

További csodás hetet kívánunk minden jegynek!

Hirdetés